E.I.N.D.E.L.I.J.K.

Toen afgelopen donderdagnacht/vrijdagochtend in alle vroegte mijn log uit de lucht bleek kon ik niet bevroeden dat het ruim 3 dagen zou duren voor ik weer in kon loggen…

Ik heb in de loop van de zaterdag een gratis log aangemaakt bij WordPress: en daarop mijn Zwijmelen op Zaterdag en mijn Zing-Zo en mijn Sunday Photo geplaatst.

Ik hou die log aan als reserve en op dit moment weet ik nog niet of ik bij MijnDomein blijf of mijn bestanden bij een andere provider ga onderbrengen. Wat ik wel zeker weet, na een kleine 2 dagen ‘gratis’ loggen is dat ik niet in die vorm wil blijven loggen want het is me veel te beperkt. Ik freubel te graag met layouts en het aanpassen van zaken naar mijn zin, dat is wel duidelijk geworden.

Al hoe blij ik ook ben met het ‘weer in de lucht zijn’… mijn tevredenheidsgehalte over MijnDomein is naar een behoorlijk laag niveau gezakt. Hoe dan ook…. de komende tijd zal ik wel tot een beslissing komen en zodra dat het geval is, laat ik dat uiteraard weten!

Wie van jullie kan mij adviseren? Ik lees het graag!!

18 gedachten over “E.I.N.D.E.L.I.J.K.

  • ;-) Heej Tineke

   Ja inderdaad, dat heb je heel goed gedaan. Als ik had geweten dat jij zo succesvol kon duimen had ik je gelijk donderdagnacht wakker gebeld ;-)

   Liefs terug, groeten aan Joop en je jongens.

 1. Pffff… Melody,dat je uit de lucht was heb ik wel geweten. Ik wilde je nieuwe blog toevoegen aan mijn blogrol, maar dat ging niet. Met geen mogelijkheid. Uiteindelijk dacht ik dat ik op annuleren drukte, maar het bleek verwijderen. Van mijn hele blogrol! Wat een stommerd ben ik. Alweer enige tijd bezig om iedereen weer op te zoeken.

  Blij dat je er weer bent.

  Liefs Frederique

  • Oefffff da’s niet handigggg….

   Als je de links zoekt, kijk dan in je beheer bij reacties…daar staan ze meestal bij…

   en als je toch bezig bent, misschien ff ook registreren bij Gravatar.com?

   toi toi toi lieverd, -x-♥

 2. Gelukkig maar!
  Al heb ik dan een algemeen WordPress layout, ik vind deze erg leuk en laat het zoals het is, ben niet zo veranderlijk en het is ook herkenbaar voor mijn blog.
  Ik probeer wel eens een ander thema maar dan mis ik weer van alles en ga gewoon weer terug!
  Ik kan je dus niets aanraden… Succes!

  • ;-)

   Jouw layout is inderdaad leuk, dezelfde als die van Corry, zij het dan in een andere kleur.

   Geeft niet hoor, dank je wel.

   • Het wisselen van de kleuren vind ik juist zo leuk, in de winter en de zomer zet ik hem op blauw, in het voorjaar op rose en in de herfst op oranje ;-).
    Ik heb dit thema ook al een aantal jaren en met kant-en klare thema’s is het logisch dat er wel eens iemand dezelfde heeft. Jij hebt toen de blog van Corry gemaakt toch?
    Ik ben er blij mee, maar wie weet komt er nog eens een ander nieuw thema wat ik wel leuk vind…

    • Klopt.

     Ja, ik heb haar toen een aantal laten zien en zelf laten kiezen, daarna heb ik de invulling gedaan zoals zij het wilde.

     In de gratis versie, zag ik van t weekend, zitten niet meer zoveel als ooit… Nu nog zo’n 200 …. Zit naar mijn smaak weinig leuks tussen. Daarom ga ik dus ook niet definitief terug maar ‘gratis’

 3. Hááá’, weer terug, tja voor goede raad ben je mij dus aan het verkeerde adres, ik ben zelf alláng blij met m’n gratis WP account. Ben ook niet zo veranderlijk dus ik ga zéker niet vrijwillig veranderen;-)

  • Hééj, JA!

   Haha voor wat weblog betreft misschien wel maar verder heb je veel goede raad te geven, toch?!

   Of jij gelijk hebt ;-)

 4. Ik heb totaal geen verstand van siter, blogs e.d. Wel weet ik dat ik nu al vele jaren probleemloos en zonder reclame mijn blog kan plaatsen via Hosting2Go. Mijn blog maak ik in Pivot. Dit alles opgestart door mijn dochter. Ik weet hoe ik mijn achtergrond kan veranderen, hoe ik eventueel nieuwe linkjes in de kantlijn plaats, maar verder weet ik niets van het beheer. Jij als siteknutselaar zult daar vast mee uit de voeten kunnen. Ik ben nog steeds blij dat ik indertijd de stap heb gemaakt van Weblog hiernaartoe.

  • Dank voor je tip, ik ga me erin verdiepen, die provider ken ik niet.

   Reclamevrij is voor mij zeker een vereiste!

   En ja meestal zoek ik net zo lang door tot ik vind wat ik wil of genoegen neem met het feit dat ik iets niet voor elkaar krijg (wat op blogniveau, gelukkig zelden voorkomt).

   Ik was nooit van plan bij Web-Log weg te gaan, daar was ik ooit begonnen en daar lag mijn hart ook. Ik mis het nog steeds als ik eerlijk ben. Er kon zo ontzettend veel, gratis… ik heb nadien geen blogprovider gevonden die zoveel mogelijkheden bood als web-log deed. Maar goed, dat is verleden tijd.

   Ik wil dus zo wie zo een eigen domein, ik weet alleen nog niet op dit moment wat het beste is… hier blijven en alles zo laten of toch een andere zoeken en mezelf veel werk op de hals halen..

   En weet je wat ik me nu ook realiseer? Dat ik niet meer weet of ik je wel of niet van toen bij weblog ken…sullig he ;-)

  • hahaha…. dank je wel hoor.

   Het woordje ‘stil’ is wel grappig, als je bedenkt dat bij het loggen geen geluid aanwezig is ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.