Dus toch???

tochwel

Eigenlijk al zolang ik me bewust ben ben ik niet een vrouw zoals de meesten zijn. Met enige regelmaat komt het in gesprekken wel naar voren dat ik anders dan de meeste vrouwen ben…. Veel vrouwen hebben bijv. een tassentick, zijn altijd met make-up en kapsels in de weer, kopen met regelmaat kleding, hebben een passie voor schoenen en wat al niet meer zogenaamd typische vrouwendingen je maar kunt verzinnen. Geen van de genoemde dingen is op mij van toepassing, ook nooit geweest. Natuurlijk begon ik met make-up in de pubertijd maar gelijk de 1e dag dat ik manlief ontmoette maakte hij mij al duidelijk dat hij meisjes het liefst puur natuur had, aha dat kwam mooi uit want ik vond al dat gesmeer maar niks. Raar is dan wel dat ik op onze trouwdag wel keurig in de make-up en kapsel zat *glimlach*.

Natuurlijk bevat mijn kledingkast kleding, geen grote hoeveelheid zoals veel vrouwen hebben maar gewoon dat wat nodig is. Kleding die ik op alle wijze met elkaar kan combineren voor dagelijks gebruik. En enkele kledingstukken voor gelegenheden waar ik gepast gekleed dien te verschijnen volgens mijn eigen normen en waarden. In 9 van de 10 gevallen ga ik zonder tas de deur uit bijv. Dat wat ik nodig heb past of in mijn jaszak of in een zak in mijn kleding. Behalve bij die hierboven genoemde gelegenheden natuurlijk, in de kast liggen 2 tassen, 1 zwarte en een 1 rode, die dus zelden gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor schoenen en laarzen, een zeer beperkt aantal, 1 paar voor werk en dagelijks gebruik in winter- & zomerversie en 2 paar nette schoenen voor die andere gelegenheden. 2 paar laarzen voor bij een rok of jurk in de winter en thats it.

Nog nooit werd ik op slag verliefd op een ‘vrouwen-item’. Tot gisterenavond! Bij het binnenlopen van De Nieuwe Kolk in Assen om ons aanwezig te melden voor de Midnight Walk was een deel van de balie ingericht met schoenen van het merk Think. Een medewerkster van de betreffende winkel deelde flyers uit waarop gemeld werd dat je met die bon korting krijgt als je schoenen of laarzen van dat merk koopt als deelnemer van die wandeling. Ik ging even neuzen en acuut werden mijn ogen getrokken naar bovenstaande schoenen. Ik ben een liefhebber van rood in alle tinten dus in mijn kledingkast komt die kleur veelvuldig voor. Ik ‘zag’ gelijk diverse kledingcombinaties van de inhoud van mijn kledingkast waarbij die schoenen perfect passen als ook bij mijn rode tas voor netjes en voor het eerst in mijn leven stond ik te ‘kwijlen’ van hebberigheid.

Goh…heb ik toch nog iets vrouwelijks in mijn genen? Vroeg ik grinnikend aan Daphne en een kennis die naast mij stond mee te kijken. Die schoenen gingen dus tijdens het wandelen ook regelmatig door mijn hoofd en ook vandaag komen ze regelmatig voorbij. Is toch wel iets bijzonders eigenlijk. Nou ben ik over ruim 2 maanden jarig en ik wist dus gelijk wat ik zou gaan antwoorden als men mij weer naar mijn verlanglijstje gaat vragen. Geld dus *glimlach*. Het bedrag zal door mij zelf aangevuld moeten worden en dus heb ik gelijk weer een klein spaardoel… heb vanmorgen het spaarbedrag al gestart door het kleingeld uit mijn portemonnee te halen en in een potje te stoppen. De winkeleigenaresse was ook aanwezig en die ken ik gelukkig goed, zij mij ook, want ze had gelijk door wat er door mijn hoofd schoot toen ik ze zag. Jeetje, hoe hilarisch, ik of all people, ‘kwijlend’ over een paar schoenen die hopelijk over enige tijd deels aan mijn voeten en deels in de doos in de kast zullen staan. Er stonden natuurlijk nog veel meer mooie schoenen en laarsjes en ook voert die winkel andere merken. Klik gerust eens op de link en neem een kijkje, dat kost niets *glimlach*

14 thoughts on “Dus toch???”

 1. Kakel schreef:

  Maai goetnus, dat jij op die laarsjes kan lopen. Ik zou er mijn nek over breken. Maar mooi zijn ze zeker! Passen goed bij de nieuwe bril die ik gisteren gekocht heb: een rode :-))
  Liefs en een knuffel

  1. Melody schreef:

   ;-) Hakken is gelukkig nooit echt een probleem, raar maar waar, zal wel een overblijfsel zijn uit mijn danstijd en mijn banktijd (waar het tijdenlang ‘verplicht’ was in een rok te lopen en dus nette schoenen te dragen …en met mijn omvang toen waren schoenen met hakken niet alleen de mode maar hielpen me ook nog eens ‘slanker’ te lijken)

   Haha misschien moet ik dat ook weer gaan doen dan…. de outfit compleet, schoenen , jurk, tas, bril rood.

   -xx-♥

 2. Frederique schreef:

  WOW….. prachtig. Ik zie je er al op lopen. Ik hoop dat ze snel in je kast staan.

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Ja mooi hè?! Ik kan nog steeds gebiologeerd naar de foto kijken ;-)

   Dank je wel hoor, hoop ik ook. gebeurt ook vast wel zodra ik het bedrag bij elkaar heb ;-)

   -x-♥

 3. Liesbeth schreef:

  O zo herkenbaar dit. Jij dus ook met rood. Ik ben nogal groot van stuk en mijn voeten doen daar (gelukkig) aan mee. Met mn maat 43 hoef ik nooit bij de damesafdeling te kijken. Heb namelijk ook nog hoge en brede voeten. Gelukkig ben ik ook niet zo heel vrouwelijk in de meeste dingen, behalve dat mn haar goed moet zitten en mn kleding goed moet zijn mn accesoires moeten passen…wacht hmm.

  1. Melody schreef:

   ;-) ;-)
   Rood is bij uitstek mijn kleur. De enige kleuren die je in mijn kast niet zult vinden zijn geel en blauw, behalve dan spijkerstofblauw.
   Ik loop in ‘dagelijks’ gebruik op Skechers Shape-Ups. Tijdens uitjes en andere gelegenheden waar ik netjes moet verschijnen draag ik schoenen/laarzen met hakken.
   Aan mijn haar doe ik niks, behalve regelmatig wassen en laten knippen.
   Accessoires evenmin. De sieraden die ik heb, draag ik, 24/7. 3 ringen, 4 armbanden, 2 kettinkjes en 3 oorringetjes in elk oor.
   En ja doordat ik veel rood draag is de rode tas altijd goed bij het uitgaan.

   Wat ik het meest en het liefst doe is met de camera op pad gaan, dan draag ik dus sketchers en mijn zwarte LowPro-tas op de terug en draag ik comfortabele kleding.

 4. rietepietz schreef:

  Pláátjes…. kan me er álles bij voorstellen maar helaas voor mij geen optie, ik zou er niet eens in komen omdat de gewrichten boven de grote tenen niet meer kunnen draaien. Geen schattig hoog hakje voor mij en dat vind ik regelmatig erg jammer! maar ik gun ze je van harte!

 5. Melody schreef:

  Echt wel !!

  Hè bah dat is vervelend inderdaad. Ben blij dat ik vooralsnog geen problemen met mijn voeten heb in die zin. Wat ik trouwens laatst constateerde… ik heb sinds jaar en dag maat 41… maar mijn schoenen werden te groot… kan nu met gemak 40 aan en heb de laatste keren sketchers in 39 gekocht.

  Dank je wel hoor, lief van je, komt ook vast goed, eerst even sparen ;-)

 6. Minoesjka schreef:

  Nou, dat snap ik hoor, dat je daar verliefd op word.
  Heb trouwens even op haar site gekeken, maar wat een aparte, prachtige collectie heeft zeg!!

  1. Melody schreef:

   ;-)

   Ja dat ben ik volkomen met je eens…. als je echt iets aparts wil kun je bij haar zeker terecht. En daarbij… zij is een schoenverkoopster van de oude stempel, zij zal je niet zomaar schoenen verkopen omdat ze mooi zijn … zij zal je ook adviseren over wat goed of niet goed is omdat zij je voeten goed bekijkt (daar ook voor opgeleid is)…

 7. Ferrara schreef:

  Zucht, zo mooi. Mijn losse zooltjes met ingebouwde hakverhoging links passen niet in dit soort prachtige schoenen. De laarzentijd is in aantocht, kan ik eindelijk weer eens een rok dragen.

  1. Melody schreef:

   Ja inderdaad… en ik werd dan wel verliefd op dit paar… maar in haar winkel (zie ook webshop) staan veel meer mooie en bijzondere schoenen.. als ik toch eens een ruime beurs had ;-) Maar ach een mens moet wat te wensen over houden toch? ;-)

   Hè bah wat vervelend voor je!
   Dat is waar… gelukkig ben ik niet van het weer afhankelijk om rokken/jurken te dragen, die draag ik het liefst.

 8. Ferrara schreef:

  Ik heb even op haar site gekeken. Er zijn prachtige schoenen bij, maar de prijzen doen je van kleur verschieten.

  1. Melody schreef:

   Ah mooi, fijn dat je dat gedaan hebt!
   Absoluut… jah dat ook, maar ja… iets bijzonders en van goede kwaliteit kent een hoger prijskaartje…

   Ik kan het me helaas ook niet permitteren… nu ik mijn zin op een paar heb gezet moet ik er ook voor sparen maar voor een keertje mag dat wel toch -;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: