Dorus & Diederick

Dorus & Diederick

diederikindoruskodiekope

Het was “Avond met Dorus-tijd”, rond 19.00 uur haalde ik Petra op en reden we naar Groningen naar Martini Plaza. Na een kopje koffie gingen we de zaal en zochten onze plaatsen op en bereiden ons voor op het ‘feestje’. Iets waar we allebei wel heel erg aan toe waren! Veel te snel natuurlijk was het alweer pauze en na een drankje en een peukje namen we weer plaats en konden we genieten van Diederick die samen met Maro stond te spelen en zingen. En ja voor je het dan goed en wel beseft is het feest weer voorbij en mag je je weer richting uitgang begeven. Maar natuurlijk niet zonder eerst nog even een babbeltje en knuffel wisselen met Diederick en hem een cadeautje overhandigen. Nog 2 voorstellingen te gaan en dan is Dorus weer over en uit en voorbij. Ruim 80 voorstellingen hebben ze gespeeld en hoe jammer ze het ook vinden, aan alles moet eens een eind komen. Op naar het volgende project dus en wat dat voor Diederick is zal de tijd moeten uitwijzen. Op naar de balie voor een uitrijkaart en toen de auto in en naar huis. Na Petra weer thuis afgezet te hebben reed ik naar huis en kan ik nu weer terugkijken op een alleszins heerlijk avondje.

Mensenkinderen wat kan een mens toch intens genieten!

11 gedachten over “Dorus & Diederick

  1. Jullie zijn ietsjes ouder dan ik dus voor jullie is het vast nog mooier dan voor mij als het gaat om ‘herinneringen’ uit die tijd…

   Je hebt nog maar 2 kansen, zondag in Vlaardingen of maandag in Uden, daarna stopt deze voorstelling. Is misschien wat ver weg maar ik kan e zeggen dat het de moeite wel zal lonen, de voorstelling kennende en jullie een beetje kennende.

 1. Fijn dat je zo hebt genoten, kan eigenlijk ook niet anders met Dorus. De foto’s zijn mooi.
  Vandaag genieten van het mooie weer, lekker buiten zijn

  Liefs, Ria

  1. Dank je wel Ria. Nee dat is ook zo alhoewel ik net niet van die tijd ben..

   Dank je wel hoor.

   Ja dat heb ik al gedaan tijdens het lopen met de honden, heerlijk he, jij ook hoor.

   Liefs terug

  1. Doordat ik de schaduwzijde van het leven maar al te goed ken ga ik inderdaad heel bewust en intens om met de momenten waarop het ‘Genieten in hoofdletters’ aan de orde is. Dat soort momenten houden me wel op de been ja. ;-)

  1. Zeker weten ! ;-) Ik kan zo intens genieten van mensen die zich volledig in hun passie ‘gooien’ zoals een Henk Poort maar ook zeker Diederick die in deze voorstelling niet alleen acteert en zingt maar ook 9 instrumenten ter hand neemt. De passie die van hem afspat, het plezier dat hij dan heeft is onbeschrijflijk, dat is echt genieten in hoofdletters voor mij.

   Dank je wel, lief van je, maar jah dat ben je dan ook ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: