Cadeautjes

De digitale snelweg kent vele nare facetten maar gelukkig ook hele goede en bijzonder mooie! Eén van die facetten is de contacten die er uit voort kunnen vloeien en wat daar dan weer uit voortvloeien kan. Zo werd ik de afgelopen dagen 2x maar liefs door Henk bezocht. Henk is onze vaste postbode en niet alleen en hele mooie man (ja hallo, heb wel slechte ogen maar mijn brilleglazen doen heus hun werk goed) maar ook nog eens een heel aardige! Hij maakt vaak grapjes en soms, ook al kan het door de brievenbus, belt hij aan om iets persoonlijk te overhandigen. Door mijn eigen diepgaande interesse in de achterkant van een weblog maar ook door mijn inzet bij een zekere blogprovider wisten mensen mij op diverse manieren te vinden als ze ergens in vastliepen, en dat is nog steeds zo ook al ben ik al lang niet meer werkzaam daar, noch betaald noch vrijwillig. Het vastlopen van een blogger in diens blog vind ik jammer maar tegelijkertijd voel ik me altijd enorm vereerd dat men mij, ben immers een onbekende, toch durft te vertrouwen met hun inloggegevens die ik nodig heb om de problemen op te lossen. En dat terwijl er al zoveel mensen geschaad zijn door kwaadwillenden op het grote www. Het is niet mijn gewoonte iets terug te vragen, vind een oprecht geschreven en/of uitgesproken dank-je-wel al meer dan genoeg. Kreeg ik in het verleden al eens wat leuke post en bloemen en andere cadeautjes toegestuurd kreeg ik enkele weken geleden het dringend verzoek mijn banknummer te noemen want een geholpen weblogger wilde mij iets geven. Ik kreeg vervolgens een mooi bedrag gestort wat ik heel goed heb besteed door er een nieuwe winterjas van te kopen omdat mijn vorige door een oppashond kapot was gebeten. Ontroerd door zo’n gebaar kan ik niet anders dan een intens gemeend dank-je-wel zeggen al blijf ik het verbijsterend vinden dat iemand dat over heeft voor iets dat ik met Liefde heb gedaan en als iets ‘kleins’ beschouw. De afgelopen dagen kwam er dus weer iets naar mij toe…. 2 kaartjes van blogsters die ik een beetje geholpen had, voor mij nauwelijks werk, laat staan dat ik het vervelend vond, wat met weblogwerk-achter-de-schermen bij mij nooit het geval is. Enkele andere blogsters gingen hen voor en daarom vond ik het tijd worden om de gulle gevers hier maar eens te bedanken voor die hartverwarmende gebaren!!! Ik ga geen namen noemen want degenen om wie het gaat weten het wel dat ik hen bedoel ;-)

D-A-N-K- J-U-L-L-I-E- W-E-L!!

24 thoughts on “Cadeautjes”

 1. Mirjam Kakelbont schreef:

  Ik ga wel mijn naam hieronder zetten hoor, want ik ben hartstikke blij dat je me geholpen hebt! En dan heb ik nog een leuk bezoekje in het verschiet. Nee, die kaart is je van harte gegund. Jij juist veel dank dank dank :-)
  Liefs, Kakel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-) Jij mag dat hoor…. en jouw kaartje is 1 van mijn lichtpuntjes…. staat niet voor niets naast mijn monitor, zodat ik het veelvuldig zie ook al is het uit een ooghoek. Dat uitje is lichtpuntje 2 waar ik ook naar uitkijk!

   -x-

 2. Hanny schreef:

  Ik denk dat je die bedankjes dik verdiend hebt.
  Het is niet niks wat sommigen nu over zich heen krijgen nu er iets (nee ik noem geen naam) totaal mee gaat stoppen. Straks zomaar je ‘kindje’ verdwenen. Als iemand je dan wil helpen, en niet alleen in dit specifieke geval, dan ben je de koning te rijk. Een bedankje is dan zeer op zijn plaats.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel meis.

   Ik noem de naam ook niet ondanks dat het jaren mijn ‘kindje’ was omdat ik er vanaf het allereerste begin bij betrokken ben geweest. Van binnen blijft het zeer doen al ben ik er nu al een tijdje helemaal weg en niet meer bij betrokken. Mettertijd gaat dat wel weg.

   Al doe ik het niet voor dat bedankje of waardering in andere vorm, ik doe het omdat ik zelf maar al te goed weet hoe vervelend het voelt als je in een passie vastloopt en geen hulp krijgt… Iemand die hulp nodig heeft en daardoor zijn plezier aan het loggen kan behouden dan wel vergroten kon bij mij altijd terecht en dat is nog steeds zo. (geldt uiteraard niet alleen maar voor het bloggen maar daar ging het nu even niet over ;-) )

 3. Frederique schreef:

  Ik moet er niet aan denken dat ik niet meer kan bloggen. Gelukkig heb ik een handige man. Maar anders was ik de koning te rijk geweest met iemand zoals jij. Je hebt het echt verdiend. Jij vindt het lief van de mensen, maar je bent zelf superlief!

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Haha nee dat gevoel is heel herkenbaar…die verslaving heb ik ook sinds 2004 dus tja opgeven zal ik dat niet zo maar doen (kunnen).

   Die man van jou…wow, jij boft ;-)

   Dank je wel hoor

 4. Emmelinda schreef:

  Ik snap heel goed hoe het voor mensen is als iets niet werkt. De meeste dingen krijg ik zelf voor elkaar en als het niet lukt vind ik het vaak via google. Maar als sommige mensen daar niet zo handig in zijn snap ik dat je met de handen in het haar zit en superblij bent dat er iemand is die ermee wil helpen. Lief dat ze je dit dan in zo’n vorm laten zien. Doet goed he? :D

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja preciessss jij vat ‘m!
   Ik zoek ook altijd in Google en lees veel op fora.

   Ja nou zeker weten!

   1. Emmelinda schreef:

    Plus dat ik denk dat je er feeling voor moet hebben. Ik weet niet wat het is, het gaat vaak als vanzelf. Het gaat gewoon. Ik probeer ook veel uit maar niet met risico’s. Terwijl dat eigenlijk maf is want je weet nooit wat er wel of niet kan gebeuren als je er geen verstand van hebt. Maar op een bepaalde manier “voel” ik dan wanneer ik iets wel kan doen en wanneer niet. Kan het ook niet verklaren.

    1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

     Ja klopt helemaal….. ik probeer ook alles uit als het ‘goed’ voelt…. en tja wat is ‘goed’, gevoel kan zo misleidend zijn, maar evengoed durf ik soms toch wel een risico te nemen als mijn gevoel een b-tje twijfelt, bij grote twijfel doe ik het dan niet.
     Is niet te verklaren, gaat immers om gevoel?!

     1. Emmelinda schreef:

      Ja hahaha, moeilijk he? Het kan idd misleidend zijn maar op een bepaalde manier weet je toch wanneer je een risico neemt. Vaak is het zo dat je weet dat je ergens een oplossing voor kunt vinden als het tóch niet zo was als gedacht ;-).

      1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

       Ja precies….dat gevoel heb ik dan ook altijd… en tot dusver altijd nog waar gebleken ook ;-)

       Wij ‘weten’ vaak meer dan we beseffen ;-)

       1. Emmelinda schreef:

        Ja, dat is echt zo he? Vreemd eigenlijk. Nou ja niet vreemd, het kán dus. Maar ik vraag me af waarom dit dan op computergebied feilloos is terwijl het op andere gebieden in het dagelijks leven wel eens superlastig is ;-)

        1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

         Ach, het is als Rivella: “een b-tje vreemd maar wel ‘lekker’ ”

         Ja sommige dingen zijn super-superlastig maar als je er dan toch niet voor wegloopt is het resultaat vaak des te mooier ;-)

         1. Emmelinda schreef:

          Daar ben ik het helemaal mee eens ;-)

          1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

           Ho La Di Hi Teeeee

          2. Emmelinda schreef:

           Hahaha zit je daar een potje te jodelen?

          3. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

           Nouhou, bijnaaaa…als ik een betere bui had dan deed ik het met geluid….nu ff zonder

          4. Emmelinda schreef:

           Oke, dan een andere keer hahaha ;-)

          5. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

           jaaaaaaaa

 5. rietepietz schreef:

  Ik kan me er álles bij voorstellen dat je er wat voor óver hebt als je geholpen wordt bij de problemen die er nu nog spelen over dinges;-) Gelukkig ligt wat ik nog moet doen binnen m’n eigen vaardigheden maar ik zou jou zeker óók vertrouwen hoor!
  Fijn dat men je hulp zo waardeert ,zo hoort het natuurlijk ook wel !

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel, lief van je!!

   Eh ja misschien wel maar wat hoort gebeurt niet altijd per definitie ;-)

 6. Truus schreef:

  Oeps, hier staat ie dan te pronken. :-)
  Was er nog niet aan toegekomen om je weblog door te scrollen.
  Ik ben fan van Hoops & Yoyo (de figuurtjes op de kaart).

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Geeft toch niks meis… is oke hoor!

   Ja die indruk had ik al ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: