Burgers Zoo

arnhem070515a

Vandaag stond een dagje dierentuin op de agenda, zo heerlijk als je hoofd overloopt van diverse muizenissen. Door omstandigheden moest de 1e afspraak jammer genoeg afgezegd worden maar heej wat in het vat zit verzuurt niet dus dat komt opnieuw op de agenda. De vrije dag die daardoor ontstond was natuurlijk weer snel ingevuld want ook Daphne had een vrije dag en zij is net als ik gelukkig gek op dierentuinen. De weersvoorspellingen waren niet al te best maar gelukkig beschikken we in Nederland over een dierentuin waar je ten allen tijde terecht kon, ongeacht het weer, Burgers Zoo, dus vertrokken wij even voor 8 uur richting Arnhem.

arnhem070515b

Hollend van de auto naar de kassa, even later naar een ander schuilplekje en weer even later De Bush in waar we uiteraard begonnen met koffie en ons vervolgens prima vermaakten want daar was het en droog en warm. Meestal spreken we af wie van ons de korte lens gebruikt en wie de lange, zo ook vandaag. Het was mijn beurt voor de korte met name ook omdat ik me wat meer op de bloemen wilde richten. Al gauw liet mijn lijf me behoorlijk in de steek en was het zwoegen om de vele meters af te leggen. Bij de lunch nam ik pijnstillers maar die hadden ook besloten een vrije dag te nemen. Enkele uren later ging ze toch hun werk doen en zo kon ik me het laatste stuk van de middag toch nog redelijk gemakkelijk voortbewegen. Door de meivakantie was het er behoorlijk druk, ik voelde menigmaal wel iets van ‘jaloezie’ als ik een kind in een wandelwagen zag ;-))

arnhem070515c

Rond half vijf namen we nog een bakkie koffie en thee en begaven ons weer naar de auto, de files in. En om even over zessen kwamen we thuis aan. Al met al was het prima dag en we hebben ons weer enorm vermaakt. De foto’s van ons beide op de pc gezet en na een selectie in 1 map gevoegd die op Picasa staat zoals altijd en wil je ze bekijken klik dan maar HIER

8 thoughts on “Burgers Zoo”

 1. kakel schreef:

  Je hebt weer aardig wat foto’s gemaakt :-) Maar de mooiste twee staan bovenaan je blog. Echt juwééltjes!
  Liefs xxx

  1. Melody schreef:

   De meesten zijn van Daphne…. de bovenste twee zijn toevallig wel van mij ;-)

   Dank je wel lieverd -x-♥

 2. Roléro-T schreef:

  Bonsoir, très belle série de photos!

  1. Melody schreef:

   Bonsoir Roland, merci pour votre commentaire!

 3. rietepietz schreef:

  Tjonge, wát veel foto’s heeft die dag opgeleverd, ik weet nu al zeker dat we er zo af en toe wel weer een paar tegen zullen komen bij div. uitdagingen;-)

  1. Melody schreef:

   *glimlach* ….ja klopt, ik maakt er gemiddeld zo’n 350-400 per dierentuinbezoek… en Daphne het dubbele… bij thuiskomst gaan dan velen de prullenbak in en de rest …. krijgen jullie dus te zien als je mijn picasamap opent…

   Eh ja dat zou zo maar kunnen, al heb ik natuurlijk inmiddels een redelijk ruim archief ;-)

 4. minoesjka2 schreef:

  Wat ben je weer met een prachtige serie foto’s thuis gekomen zeg!!

  1. Melody schreef:

   Dank je wel meis, grotendeels van Daphne hoor, 2/3 is van haar ongeveer en 1/3 van mij

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: