Bultje bultje kin nog meer op…

De 3e adoptie-actie die ik 23 maart HIER!!! startte vond gelukkig goed gehoor en inmiddels staat de tussenstand op €.425,00 euro wat weer gelijk staat aan 8 1/2 contracten. Ik heb toen gemeld dat ik 29 mei de actie ga afsluiten en die dag het geld naar het dierenpark zal brengen en met de contracten weer zal huiswaarts keren om ze dan vervolgens aan iedere deelnemer toe te sturen.Natuurlijk ben ik heel blij én dankbaar voor deze reeds toegezegde donaties! Toch hoop ik dat er nog meer mensen over hun hart zullen strijken en ook mee zullen gaan doen. Er is GEEN minimumbedrag en uiteraard ook geen maximumbedrag. Een contract kost €.50,00 maar dat mag bijv. ook in 50 x €.1,00 bij elkaar gesprokkeld worden. Onder het mom van ‘vele kleintjes maken één grote’ dus nogmaals een smeekbede om hulp voor Dieren Park Emmen.

Mocht je een bijdrage willen leveren mail mij dan alsjeblieft op melodymusic62@gmail.com het bedrag dat je wilt doneren en welk dier je voorkeur heeft als ook je adres zodat ik je het contract dan kan toesturen. Mocht je eventueel mee willen naar het dierenpark op 29 mei laat mij dat dan ook weten. Je kunt dan met eigen ogen zien en ervaren hoé welkom jouw gift is!

 

Naam Bedrag Dier
Melody & Joop
€.50,00
Tijger
Rineke
€.50,00
Olifant
€.50,00
Jachtluipaard
Bastiaan
€.10,00
Roofvogels
Logger die anoniem wil blijven
€.25,00
Gibbons
€.65,00
€.50,00 IJsbeer + €.15,00 Roofvogels
€.50,00
Eland
€.25,00
Roofvogels
€.75,00
€.25,00 Gibbons – €.50,00 Nijlpaard
€.25,00
nader te bepalen
Wie?
Hoeveel?
Welk dier?
Totaal bedrag: €.425,00 = 8 1/2 contracten = Tijger, Olifant, Jachtluipaard, IJsbeer, Roofvogels, Eland, Gibbon, Nijlpaard én een 1/2 voor nog te bepalen diersoort.   GE-WEL-DIG!!!
Wie wil mee contracten halen op woensdag 29 mei? : Truus – & – ‘Anonieme Logger’

3 thoughts on “Bultje bultje kin nog meer op…”

 1. Mirjam Kakelbont schreef:

  Je bent duidelijk niet voor niets aan de slag gegaan.
  Van mij mag je meer dan tevreden over jezelf zijn!
  Liefs Kakel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Gelukkig niet !!!

   Wat dit betreft ben ik dat ook wel hoor!

   -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: