Boodschappies

Zoals (bijna) iedere dag zo halverwege de middag staat manlief bij de deur op weg naar buiten, herhalend welke boodschappen hij wil gaan halen. Eveneens zoals (bijna) altijd vraagt hij  mij of hij nog iets voor mij mee moet nemen en eveneens zoals (bijna) altijd zeg ik: ‘Neuh, noit da’k woit” (vertaling: Nee, niet dat ik weet).
Vandaag liep hij niet zoals (bijna) altijd na mijn antwoord de deur uit maar zijn gelaat vertrekt in een vette grijns en hij zegt: “bloemen hoef ik zeker ook niet mee te nemen want daar heb je toch geen plek voor…” Hij wacht mijn antwoord niet af maar stevent acuut de deur uit, die nog grinnikend achter zich dichttrekkende…


Wij hebben niet 1 salontafel maar 3, zoals jullie op de bovenste foto kunnen zien. 2 van de 3 zijn met regelmaat (heel grote ook nog eens) bezet…Zeker als het weer buiten niet je van het is qua dierenwensen glimlach.

Ik ben verrre van een Mien Dobbelsteen maar jullie snappen vast wel dat ik geen dag vrij heb als het gaat om het schoonmaken van de salontafeltjes en het stofzuigen… wat manlief overigens ook vaak voor me doet zodat ik mijn rug kan sparen…

Onze veestapel…kijk ze nou liggen, daar kun je toch onmogelijk een hekel aan hebben ook al voorzien ze in een constante portie extra werk. Met name onze nieuwste aanwinst Bilbo (3), die hier sinds 27 mei thuis is, is niet meer het hoestende magere scharminkeltje dat hij was. Een aantal pondjes erbij, het hoesten is over en uit en krijgt hiervoor ook de medicatie niet meer sinds de 2e week, deze babbelaar met volume blaakt van gezondheid. De veel oudere Dame (Precious 14) en Heer (Noah 14) blaken dan niet meer zo van gezondheid maar heej op hun leeftijd mag dat ook toch?! Brego (9) is ook niet meer zo piep maar dat is slechts iets dat we weten, niet iets dat we merken, integendeel!
Vooralsnog gaat het alle 4 harstikke goed en dus genieten we er nog maar even van want je weet maar nooit hoe snel dit kan veranderen.

12 thoughts on “Boodschappies”

 1. Matroos Beek schreef:

  Wat een zaligheid daar! Zie ze toch liggen…

  1. Melody schreef:

   Haha dat zei ik toch ;-)

 2. fietszwerver schreef:

  mogge Melody
  die hebben het goed bij jullie , je kan zien dat ze het naar de zin hebben hihi
  ja geeft extra werk , maar je krijgt er veel liefde voor terug
  en bracht man lief toch noch wat blommen meer :)
  geniet de dag

  1. Melody schreef:

   Goedenavond Karel

   Ja tuulk. Hoort toch ook zo?!
   Dat wat je terugkrijgt is onbetaalbaar.

   Helemala gedaan, tot en met…blog staat net ;-)

   1. fietszwerver schreef:

    ja zag dat je genoten hebt :)

    1. Melody schreef:

     gelukkig maar.

      1. Melody schreef:

       *zzzwwwaaaiii*
       *zzzwwwaaaiii*

 3. Rietepietz schreef:

  Het is dus een beestenbende bij jou thuis;-) maar dan in de goede zin van het woord.

  1. Melody schreef:

   helemaal waar…. volop en compleet ;-)

 4. Trees schreef:

  De liefde voor de dieren spat weer van dit logje af. Ik had ook altijd honden, ook 3 katten gehad, maar dat is niet mijn ding. Maar wat ik hier bij jou zie? Nee, dat gebeurde bij mij echt nooit… hoe aardig ik verder ook voor ze was. Op de tafels en het aanrecht in de keuken daar wilde ik echt geen kat op hebben hoor. De salontafel is voor bloemen ja, of voor een plant! Maar wel lekker goedkoop hè Joop? ;-)

  1. Melody schreef:

   Hahaha kan ook niet anders…

   Hier mogen ze alles op 1 ding na….ik wil geen neuzen/monden boven mijn etensbord…

   Hahah hij antwoordt (wijselijk) niet en grinnikt…

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: