Boffen in Blijdorp

In de stromende regen stapten Daphne en ik vanochtend even voor half negen de auto in en gingen we op weg naar Rotterdam. Ruim 2 uur later zaten we op het terras te wachten op Mark, die heel even later zich al bij ons voegde. Het was schitterend weer dus de jassen gingen uit en gedrieën gingen we op pad.
Als je verwoed hobby-fotograaf bent en zo samen op pad is het enorm genieten, maar hoe fijn is het als er een vriend bij is die professioneel fotograaf is?! Een extra dimensie want ja, als je zoveel kennis bij je hebt ga je natuurlijk de situatie ‘misbruiken’ door de kansen van elkaar te leren niet onbenut te laten.
De dag vloog om, letterlijk! Heel de dag schitterend weer! Voor we het goed en wel beseften was het al weer 18.00 uur en namen we op het terras waar we begonnen waren afscheid en stapten Daphne en ik de auto weer om de thuisreis te aanvaarden. Die verliep probleemloos ondanks de regenbuien en om even over 8-en stapten we het huis binnen.
Dierentuinen zijn voor mij altijd een feestje. Sommige van die feestjes krijgen een extra randje. Dit is er ééntje met zo’n extra randje! Heb een heerlijke dag gehad!

16 gedachten over “Boffen in Blijdorp

 1. Een fantastische serie foto’s heb je gemaakt. De een nog mooier dan de ander. Met zoveel schoonheden kan het niet anders dan dat je genoten hebt. Geweldig dat je allemaal tips kreeg.

 2. Met regen onderweg zijn en foto’s maken met een zonnetje…jullie hebben het getroffen! Alhoewel, het viel jullie gewoon toe ;-) De foto van de papegaai, zó blauw, prachtig! En die Bokito blijft toch wel een bink waar je geen ruzie mee wil krijgen. Nu zoef ik even naar je Picasso ;-)

  • Ja dat is waar!
   Dat is lief van je! We waren er ook echt aan toe,
   al klinkt dat wellicht raar nadat we vorige week
   nog in de Keukenhof waren.

   Ja mooi he, we hebben daar meerdere minuten gestaan.
   Bokito, ja, tijdens al mijn eerdere bezoeken aan B
   lijdorp had ik hem nog noot gezien,
   gisteren was dus my lucky day!
   En nee geen ruzie met hem, alsjeblieft niet.

   Okidoki, zoef fijn heen en terug. Veel plezier!

  • Dank je wel Petr@

   Ja inderdaad, het voorjaar lonkt natuurlijk altijd extra
   Dan is het nog niet zo heel warm en de kleuren in de natuur
   zijn geweldig.

   En daarbij vind je op internet veel kortingen
   en dat maakt het dan makkelijker.

 3. Wow, wat een mooie foto’s. Die rode en blauwe vogel springt er helemaal uit. En Bokito gezien. Engerd, vind ik. Jullie hadden een fijne dag zo samen. Genieten dus.

  • Dank je wel.

   Ja sommige dieren hebben echt knalkleuren!

   Jaha….daar wil je geen ruzie mee…..

   Ja heerlijk!!! Volop gedaan!

 4. Heb even van jullie foto’s zitten genieten en besef dat het alweer even geleden is dat ik in Blijdorp ben geweest. Trouwens, ben je al eens in het wildpark in Han geweest? Een echte aanrader, weet zeker dat jij volop zult genieten!

  • Fijn dat je ervan genoten hebt!
   30 juni ben ik er weer ;-)

   Nee daar ben ik nog niet geweest maar staat wel op het wensenlijstje ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫