Beschuit met muisjes

Liep ik 25 april samen met de inmiddels blogloze Vonnie in Artis, die mij die dag trakteerde op dat schitterende uitje, zag ik halsreikend uit naar de voortgang van de aanleg van het nieuwe olifantenverblijf waaraan men toen nog volop werkte. Enige tijd later was het dan zover en kregen de olifantendames van Artis, Moeder-Matriarch Thong Thai met haar dochter Yindee en baby-dochter Sanuk alle ruimte die ze zich konden wensen. Ik benoemde dus al aan Vonnie dat ik ‘binnenkort’ wel weer in Artis zou lopen om dat nieuwe olifantenverblijf te gaan bewonderen.  Dat is er nog niet van gekomen maar Daphne en ik zijn al plannen aan het maken dus eerdaags zal dat wel gaan gebeuren.

Met iets meer haast dan enkele uren geleden wil ik nu wel graag een datum prikken want zopas ontdekte ik dat men in Artis dus blij babynieuws had. De panters Rica en Mowgli, die vanuit het oude park van Emmen aan Artis zijn uitgeleend voor het fokprogramma hebben met succes liggen vrijen. 2 welpjes kwamen ter wereld. Zodra we dus weten dat we ook die welpjes mogen gaan bekijken zullen we er wel snel lopen denk ik zo, kan niet wachten natuurlijk glimlach.

Kortom: wordt vervolgd….

18 thoughts on “Beschuit met muisjes”

 1. fietszwerver schreef:

  ik las de titel en dacht :)
  maar het zijn dus de panters die het krijgen :)

  fijne avond groet

  1. Melody schreef:

   Haha ja maar ik denk niet dat die kostbare dieren gevoed worden met ‘fout’ voer zoals meelprodukten en suikergoed vol met conserveringstroep

   Dank je wel, jij ook. *zwaaii*

   1. fietszwerver schreef:

    nee gelukkig niet
    als ze het al zouden willen en lusten
    wat anders ?
    wat zijn Nutrackers :)

    ik kwam net droog heen en weer naar de suup met eten en drinken
    nu in de rustmode

    1. Melody schreef:

     Of ze het lusten weet ik niet natuurlijk, maar poezenbeesten lusten vrijwel alles

     Haha JIJ!!
     notenkrakers …. zo noem ik bloggers in mijn muziektermen…

     Wij net terug van ‘t tuincentrum waar ik enorm bofte want ik zag een plant staan die ik al jaren in de tuin wil maar telkens veel te duur vond…. in de aanbieding dus maar eentje mee genomen.

     1. fietszwerver schreef:

      maar dan mist er toch een K ?
      nu zijn het rakkers :)

      jij een gelukje , kijk dat is mooi

      1. Melody schreef:

       ohhh jeetje wat stom… ja je hebt gelijk, is me niet opgevallen, is hersteld.

       Ja he, ben er ook blij mee hoor.

 2. De Gans (Marije) schreef:

  Wat leuk! :-) xxxx

  1. Melody schreef:

   Zeker wetennnnnn

   xxx

 3. Edward McDunn schreef:

  Leuk Melody, ga maar snel op kraamvisite.

  1. Melody schreef:

   Zeker weten, dat is wel het plan ;-)

 4. Peter schreef:

  Prrrrrr…

  1. Melody schreef:

   hmmm ik denk meer ‘grouwlllll’ ;-)

 5. Regenboogvlinder schreef:

  Veel plezier!!!
  XXX

  1. Melody schreef:

   Dank je wel, komt vast goed.
   xxx

 6. minoesjka schreef:

  Ja, zag de beelden op tv. Mooi hoor, nieuwe aanwas.

  1. Melody schreef:

   Ik zag al beelden van de livecam … mooi joh dat kleine spul en ja natuurlijk ook voor het bestand van deze diersoort

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: