Als ik je nou heeeeeeel liefffffff aankijk???

wildlands

Wildlands Emmen,  Je weet wel, mijn stokstaartje als het gaat om dierentuinen…. het schitterende nieuwe avonturenpark dat afgelopen 25 maart haar deuren voor het publiek opende en waar ik ondertussen al menigmaal heb mogen vertoeven… daar waar ik happy ben en het me nooit ook maar 1 milliseconde verveelt…..  heeft jullie stem nodig!

WILDLANDS had vorige week een mooie week: we zijn EN genomineerd voor de Drentse Onderneming van het jaar 2016, maar ook is het park genomineerd (in vier categorieën) voor de Diamond ThemePark Awards, een Belgisch/ Nederlandse verkiezing. En hiervoor kun je nu op WILDLANDS stemmen!

Ik kijk dus nu met mijn allerliefste blik iedereen, virtueel maar toch, heel indringend smekend aan….
Klik alsjeblieft HIER  en zoek Wildlands op en breng je stem uit!

Ik ruil daarvoor krijgen jullie mijn eeuwige….. en let wel, ik ben volop van plan nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang te leven en zeker weten gereïncarneerd terug te komen……. dank !!!

14 gedachten over “Als ik je nou heeeeeeel liefffffff aankijk???

  • Jaaaa fijnnnn

   Ik verder ook niet hoor, ken alleen de dierentuinen ….. en ja een paar van die andere parken ook wel uit de tijd dat mijn kids klein waren…

   dat is lief, dank je wel.

  • Superrrr dank je wel.

   Dat is fijn…. want dat is helaas iets waar ik geen invloed op kan uitoefenen, dat is een wp-dingetje… die soms wel goed functioneert en soms ook niet….

   Reacties wel of niet gelijk geplaatst … is hetzelfde verhaal….

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫