8 gedachten over “Alphabet-Challenge ~ 4M

  1. ;-) ‘gewoon’ mijn doppies goed gebruiken…
   haha ja dat zou kunnen maar nee dat is niet nodig, die letter is veelvuldig aanwezig

 1. Ik kan niet op jou blog Voluit Leven reageren Ik krijg bericht :Melodymusic.nl heeft haa/zijn blog niet juist geconfigureerd Fire Fox heeft geen verbinding met deze website gemaakt om diefstal te voorkomen.
  Ik kon het wel lezen Mooi verslag weer.
  Liefs

  1. Ik heb het zelf ook even getest met firefox maar hier werkt het wel (ook zonder dat ik ingelogd ben)… Zal dus wel te maken hebben met de veiligheidsinstellingen in firefox op jouw pc denk ik…. iets anders kan ik niet zo snel bedenken.
   Alhoewel je wel op een andere post kunt reageren, vreemd dus.

   Fijn dat je het wel lezen kon, liefs terug

  1. Dank je wel… nouhou, zolang die ligt is er niet zo veel dwarsigs aan de hand maar als ie eenmaal overeind komt dan wordt het een heel ander verhaal ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: