Alle goede dingen komen langzaam

Nadat afgelopen zondag mijn blog crashte en ik niet snel genoeg naar mijn zin antwoord kreeg op mijn helpdeskticket, ik een ander iemand aan zijn jasje trok die mij binnen een paar minuten weer op gang hielp… ben ik veel bezig geweest met het herorganiseren van de layout en de juiste weergave van de inhoud. Ik ben nogal pieterepeuterig en het is me niet snel naar de zin. Inmiddels staat alles er (bijna… je moet iets te wensen over houden nietwaar?) zoals ik het wil hebben. Voor zover ik het zelf kan beoordelen is zowel de leesbaarheid als de laadtijd weer prima in orde. (mochten jullie dit anders ervaren dan lees ik dat uiteraard heel erg graag!). Zojuist heb ik een categorie-karweitje afgerond. Ik hou niet van lange lijsten met links van categorieën en archieven. Jullie kunnen nu in de linkerkolom een aantal scrolbalkjes zien. Boven elk scrollbalkje staat de hoofdcategorie gelinkt. In elk scrollbalkje zien jullie dan de subcategorieën met het aantal berichten dat elke subcategorie bevat. Dit vergt al met al veel tijd die ik er met veel plezier in steek want het freubelen is nou eenmaal een grote hobby. Dingen die ik bedenk, uitzoeken naar mogelijkheden en dan toepassen. Leren door te doen, al heeft dat wel risico’s in zich maar dat moet dan maar, no pain no gain of wel dan?

20 thoughts on “Alle goede dingen komen langzaam”

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, knap van je!

  Lekker uitpuzzelen.
  Doe ik eigenlijk liever met een sudoku ;-)

  Onlangs leerde ik adresstickers uitprinten.
  Nooit gedaan.
  Maar met wat geduld en geklooi, lukte het opeens wonderbaarlijk.
  En dan het goeie gevoel hé?

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Sudoku doe ik ook elke dag hoor ;-)

   Dank u zeer meneer….

   Ja euforie voelen werkt bij mensen zoals jij en ik, extra hoog duur he ;-)

 2. Colonialist schreef:

  Ik dacht dat alle goede dingen komt een eind? :)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   :-) Ja dat kan ook maar is een geheel ander spreekwoord.

 3. Mirjam Kakelbont schreef:

  Het ziet er rustig uit voor jouw doen. Dat bedoel ik niet onbeleefd ;-) maar dat is het eerste wat me opvalt. Leuk ook , de afwisseling met de plaatjes links en je blogroll rechts. Heel overzichtelijk….Prima!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ohja? Goh… ehhh zo zie ik het zelf niet eens ;-)

   Ach ja, ik had al zo lang geen 3-kolomslog, ik d8 laat ik dat weer eens een tijdje proberen ;-)

   -x-♥

 4. dieneke schreef:

  De letters zijn wel een beetje lettertjes,maar ik vergroot het gewoon hoor.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Oh okidoki… dan is het goed ;-)

 5. Trees schreef:

  Dit is een hele leuke, lichte lay-out. Het lettertype is wel heel klein maar dat is te verhelpen, zet hem gewoon op 150%. Ben benieuwd hoe lang je dit houdt ;-).

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Jawel he?

   Aha jij hebt er ook al last van dus… ik ga het wel vergroten want ik vind het niet prettig te weten dat sommigen meer moeite moeten doen om alles te kunnen lezen ;-) Bedankt dus
   voor het melden.

   Eh ja hoelang ik dit volhoud…geen idee, zodra het tussen de oren weer op de hobbel gaat ga ik weer aan de freubelarij Is mijn leukste in-huis-tijdverdrijf ;-)

 6. Frederique schreef:

  Wat is je blog leuk!! Hoe doe je dat toch? Hahaha… dat ‘welkom’…. geweldig! Een feest om je blog te bezoeken.

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank u dank u dank u ;-)

   Is niet moeilijk hoor….. je moet het net even weten…. ik wil je best helpen hoor, of het voor je doen, maar ja helaas heb ik geen kennis van de beheeromgeving van blogspot…

   Dank je wel hoor, lief van je!

   -x-♥

 7. rietepietz schreef:

  Ik heb geen klachten hoor , knap dat je alles weer zo snel op de rails hebt.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat is mooi! Fijn te lezen.

   Dank je wel.

 8. Emmelinda schreef:

  Ik vind het ook allemaal prima. Overzichtelijk en leesbaar. Helemaal goed dus ;-).

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat is fijn te lezen, dank u zeer mevrouw *maakt buiging*

   1. Emmelinda schreef:

    Pas op je rug hoor, niet te diep ;-)

    1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

     Ja dat doe ik zeker, daarom laat ik mijn edelste deel ook gewoon daar waar het zit ;-)

 9. Truus schreef:

  Ik vind de linkerkolom heel leuk gedaan met die fotootjes.
  Het ziet er keurig en overzichtelijk uit nu.
  Voor zolang het duurt… ;-)
  O ja, hoe krijg ik een foto van Nickie in een zijkolom?

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel meis.

   Dat doe je bij Weergave —> Widgets —> tekstwidget met daarin een afbeeldingscode
   Ik zal je de stappen even in de mail uit leggen!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: