Afscheid nemen bestaat niet…

………………..een tekst waarin ik heilig geloof en waarop ik rotsvast vertrouw maar evengoed stemt het verdrietig om in het aardse leven afscheid te moeten nemen van iemand die je dierbaar is als je weet dat het hoogstwaarschijnlijk de laatste keer is dat je haar in levende lijve in je armen kan nemen, hoe troostrijk en bemoedigend zo’n knuffel dan ook kan zijn. Miraculeuze genezingen zijn er te weinig maar ze zijn er,
ik hoop op eentje extra!!

Vandaag ben ik naar Den Helder geweest om op bezoek te gaan bij SASKIA en haar gezin. Sommigen van jullie kennen haar van weblogmeetings in het verleden. Zij en haar man waren aanwezig in Lelystad alwaar zij vergezeld werden van hun 3 honden, de basset Bonnie en 2 Deense dogs, Bo en Senna. Ook was zij bij de weblogmeeting in Dierenpark Emmen waar zij zonder man en honden aanwezig was. Kennen jullie haar niet van die meetings dan wellicht van weblog.nl. In het verleden spraken we ergens af en deden dan samen iets leuks, nu zij niet meer reizen kan is dat geen optie meer en zodoende reed ik vandaag naar haar toe.
Gelukkig had ze een ‘goede’ dag en na koffie en wat kletsen stapten we in de auto en reed haar man een rondje door de stad. We toerden door de haven en langs de kust alwaar we even uitstapten om ‘uit te waaien’. De stevig wind zorgde voor mooie golven en schuimkoppen die op de stenen stuksloegen. Ook konden we genieten van een paar bruinvissen wiens vinnen af en toe boven water kwamen alsmede van een 4-tal zeehonden. Een fikse groep zeemeeuwen seinde ons als het ware in waar we kopjes en vinnen boven het water konden verwachten. Een schitterend gezicht hoe die bruinvissen en zeehonden, geleid door de vogels, zich tegoed konden doen aan de scholen vissen die daar aanwezig waren.
Op uitdrukkelijk verzoek van Saskia bedank ik hier iedereen die haar in de afgelopen weken een kaartje of iets dergelijks heeft gestuurd, dat waardeert ze enorm. Aan haar verzoek, jullie daarvoor hartelijk te bedanken, voldoe ik uiteraard graag!

20 thoughts on “Afscheid nemen bestaat niet…”

 1. Tjee Sas, wat hou ik van je!
  En je DINNETJE uit Assen!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-)

   Dat is lief van je!

 2. Petra schreef:

  Dat doe je goed Melody! Je bent een echte vriendin!
  Ik ken Saskia niet maar ik wens haar veel sterkte!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel Petra, lief van je!

 3. Plato schreef:

  Ontroerend logje. Ik hoop dat die wonderbaarlijke genezing alsnog gaat komen.
  OT. welke fouten, misschien omdat ik geen rust heb momenteel maar ik zie ze niet. Dus zeg het daar even als je wilt.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel Plato, elke hoop extra is fijn!
   LOSZONGEN M/Z LOS ZONGEN
   GEKLIKKLAD M/Z GE-KLIKKLAK
   EN ‘OCHTENDLIJKE’ …2X IN 1 ZIN?

 4. Frederique schreef:

  Wat een mooi en liefdevol logje, Melody. Ik hoop dat er een wonderbaarlijke genezing plaats vind. Heel veel sterkte voor Saskia en voor jou. Je bent een vriendin uit duizenden!

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel lieve Fre.
   Hoop is er immers nooit genoeg!

   -x-♥

 5. CorryR schreef:

  Punt 1: Goed dat je bij Sas op bezoek ging.
  Punt 2: Fijn dat je via dit blogje ons over haar vertelt. Dankjewel.
  Punt 3: Wat wens ik met je mee dat er een extra wonder mag gebeuren.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel Corry, en ja jullie op de hoogte brengen doe ik uiteraard extra graag.

 6. minoesjka2 schreef:

  Ja, meis, dat zal je niet in de koude kleren gaan zitten, zo’n bezoek, met in je achterhoofd dat je haar misschien nooit meer zult zien.
  Dat doet pijn!! En ja, er bestaan nog steeds wonderen, maar er is er maar een die die uitdeelt.
  Koester de herinnering van die ontmoeting, en wie weet, was het niet de laatste………….

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Nee inderdaad niet!

   Klopt, mijn verzoek is ook al meermalen naar Hem toegegaan!

   Dat doe ik zeker. En ja dat is ook mijn gedachte!!

 7. rietepietz schreef:

  Saskia is mij onbekend maar natuurlijk zou ik haar een wonder gunnen, ze lijkt nog véél te jong om afscheid te moeten nemen of dat nou wél of niet bestaat.
  Ik wens haar , en ieder die haar na staat , sterkte!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Lief van je, dank je wel. En ja ze is veel te jong, 15 april is haar 50e geboortedag.

   Dank je wel!!

 8. Trees schreef:

  Voor Saskia en iedereen er om heen heel veel sterkte gewenst! Verschrikkelijk is de aanleiding, maar wat een mooie herinnering heb je erbij gekregen vandaag!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel, lief van je! \Klopt inderdaad, dubbel en dwars!

 9. Truus schreef:

  Natuurlijk hoop ik ook dat er een wonder mag gebeuren.
  Hierbij wens ik Saskia en al wie haar dierbaar zijn (nogmaals) heel veel sterkte.
  En wat fijn dat jullie er even op uit konden. Dat zal iedereen toch wel goed gedaan hebben.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel meis.

   Ja dat was het zeer zeker. Genoten hebben we gelukkig ook volop!

 10. ria schreef:

  wat fijn te lezen dat jij haar hebt bezocht Melody. Ik stuurde haar een kaartje, rood opengewerkt met liefde. Wie weet Mel dat zie je bij mij. De 21e weer op controle radiologie. Telkens als het goed is is het een overwinning. Ik duim nu voor Saskia.
  liefs, Ria

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel lieve Ria, dat je haar een kaartje stuurde. Ze heeft een hele mooie muur inmiddels waar ze erg blij mee is en dankbaar voor.

   Spannend he meid… ik zal voor je duimen hoor. En nee je weet maar nooit wat er gebeurt, wonderen bestaan, daar mogen we op vertrouwen.

   Dank je wel, liefs terug.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: