Afgetakeld-Kras

Tegenstelling ~ Afgetakeld = Kras

Bijdrage van: Ferrara & Truus

afgetakeldkras

Thema Tegenstelling 227 / 21 – 28 juli: jong-oud

Laat je link achter in reacties aub, dan zet ik ‘m erbij.

16 thoughts on “Afgetakeld-Kras”

 1. ineke schreef:

  goeie moarn melody,

  elke morgen kijk ik op je blog en geniet daar dan enorm van.
  hoe jij er altijd iets moois van kan maken, de uitdagingen maar ook de persoonlijke verhalen.
  KLASSE

  in noflike dei tawinske.
  ineke

  1. Melody schreef:

   middei famke

   Betanke wol foar do leave berjochtsje !!

   En ek foar do leave winsken fansels, ik winskje dy fan herte itselde ta.

   Tsjokke oankrûper

   1. ineke schreef:

    goeie moarn,
    dat hast prachtich skreaun jer.
    in noflike dei tawinske
    ineke

    1. Melody schreef:

     Middei Famke

     Myn bêst dwaan he?

     Betanke wol leave, do ek in noflike dei.

 2. Ferrara schreef:

  http://ferrara-victoriene.blogspot.com/

  Mooie vondst,
  Het blijft een leuke rubriek. Elke week weer reis ik stad en land af in mijn eigen archief en beleef de vakanties opnieuw.

  1. Melody schreef:

   Dank je wel Ferrara….
   Dat vind ik zelf ook al vind ik het soms wel heel moeilijk om weer iets te verzinnen, zo onderhand is elke tegenstelling al wel aan de beurt geweest (meermalen) en heb ik soms wel zoiets van ‘ik stop ermee’ maar omwille van jou en Truus doe ik dat dan weer niet ;-)

   Kortom, als je suggesties hebt… lees ik ze graag.

   Het ‘gereis’ elke week vind ik zelf ook erg leuk, inderdaad vanwege die weer omhoog komende herinneringen aan tripjes.

   Bedankt hoor voor je bijdrage en bovenal voor het feit dat je zo trouw mee doet!

   1. Ferrara schreef:

    Blijkbaar heb je het lijstje wat ik je ooit eens heb gestuurd niet ontvangen. Kan het in mijn eigen spullen niet meer vinden, ik ruim regelmatig op. Ga opnieuw aan de slag. Zonder dubbelingen lukt vast niet meer.

    1. Melody schreef:

     Die heb ik wel gehad en ook gebruikt.
     En nee zonder dubbelingen lukt het volgens mij ook niet meer …. Maar 2 weten meer dan 1 … :-)
     Ik lees het dan wel weer als je iets hebt bedacht :-)

 3. rietepietz schreef:

  Voor een schip is zo’n facelift af en toe onontkoombaar, ik laat het liever aan me voorbij gaan al zóu hier en daar een correctie misschien wel verbetering brengen;-) !

  1. Melody schreef:

   Inderdaad.

   Eh ja nou ehh stiekempjes weg denk ik dat ook wel eens als ik in de spiegel kijk maar anderzijds…. het maakt ons mede wel tot wie we zijn en daar is niets mis mee toch?

 4. depetvantruus schreef:

  Ha, Melody, een mooie inzending. :-)
  Ik volg ook nog wel maar nu even niet. Later. ;-)

  1. Melody schreef:

   Ha die Truus, dank je wel.

   Is prima hoor, ik zie het wel verschijnen ;-)

    1. Melody schreef:

     dank je wel…. ik kom er aan

 5. Liesbeth schreef:

  EIndelijk heb ik de tijd genomen om eens rond te neuzen op de website van diegene die toch wel trouw bij mij rondneust. Hallo Melody. Wat een leuke/moeilijke challenge heb jij-tegenstellingen. Voor brutaal-beleefd heb ook ik de krochten van mijn bijna 5 jaar oude fotoblog af moeten zoeken. En ik kwam tot deze schapen.

  1. Melody schreef:

   Hallo Liesbeth, wat lief, dank je wel!

   eh ja, soms is het inderdaad niet zo heel gemakkelijk. En toch vind ik het zelf nog steeds een heel leuke uitdaging. Des te blijer maak je mij door mee te doen! Ik kom bij je kijken hoor! ….Ik kan helaas niet het bericht vinden met jouw schapen, wil je me een link geven aub?

   Ik heb een tijdje terug inderdaad uitgebreid op je log rondgeneusd omdat ik ‘nieuwsgierig’ was naar degene achter de camera. Heb bewondering voor hoe jij van je hobby je werk hebt kunnen maken. Ik hoop dan ook dat je nog lang dat mag doen en er groeiend veel plezier aan zult blijven houden.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: