Adoptie-Actie Emmen

Vanochtend om even voor tien stapte ik in de auto en na hem van enige brandstof te hebben voorzien reed ik naar Emmen. Bij het station aangekomen was ik vroeg genoeg om even te moeten wachten tot enkele minuten later Truus’ trein binnen kwam rollen. Vlak daarna ging mijn telefoon en bleken Rene en Saskia aan de overkant te staan. Weer even later hadden we de auto’s gratis geparkeerd en waren we wandelend op weg naar het park om Dhr. Reurink te treffen… Die nam ons mee naar binnen en na een kleine rondleiding door het nieuwste deel gingen we in het restaurant aan de koffie en gebak alwaar we even later geanimeerd zaten te praten en er regelmatig een schaterlach over de tafel rolde. Nadat Dhr. Reurink ons de contracten had overhandigd, en wij hem het geld, ging hij weer aan het werk en wij togen het park in. Het zonnetje was dan wel afwezig maar de temperatuur was prima en het is heel de dag droog gebleven tot het moment waarop wij naar de auto’s terug liepen, niets over te klagen dus. Met een tas vol contracten, en een cadeautje voor iedereen, keerden we terug naar Assen alwaar Joop ons verraste met gebak en even later met lekkere soep en gebakken broodjes. We hadden een prachtige dag die zeer ontspannen en rustig verliep mede omdat het in het park ook niet zo heel erg druk was. Eenmaal thuis eerst dus met zijn allen aan het gebak en later soep met brood, daarna zijn Rene en Saskia weer in de auto gestapt om door te rijden naar Den Helder en heb ik Truus naar de trein gebracht zodat zij terug naar Almere kon reizen. We waren het er ruimschoots over eens dat het een zeer geslaagde dag was geweest, eentje met een randje waaraan we lang terug kunnen denken met een glimlach op onze gezichten. Nadat ik weer thuis was ging de jeugd weg en vertrok Joop voor het boogschieten. Ik ben eerst een tijd gaan liggen want was eerlijk gezegd totaal verrot ondertussen. Zojuist de enveloppen geschreven en naar de bus gebracht, die hopelijk donderdag bij jullie, gulle gevers, op de mat zullen vallen. Ben heel benieuwd wat jullie van het cadeautje zullen vinden, wat het is ga ik natuurlijk niet zeggen ;-)

18 gedachten over “Adoptie-Actie Emmen

 1. Wat ben je weer snel Melody. ;-)
  Het was inderdaad een heerlijke dag en ik wil jou en Joop nog even hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. :-)
  En natuurlijk een aai voor je lieverds, Noah, Brego en Precious.
  Ook nog even dit: terug kunnen dingen m/z denken. ;-)

  • eh ja ehh nadat ik een tijdje had liggen rusten kon ik weer ff ;-)

   Graag gedaan hoor, jij ook bedankt voor de moeite om die lange reis te ondernemen
   Vond het erg leuk dat je er was vandaag.

   Gewijzigd, dank voor het doorgeven, te moe dus niet zelf ontdekt.

   x

 2. Een superleuke dag en heel leuk dat we dit dit met zijn allen mogelijk hebben kunnen maken!
  Ik dank jullie allen die dit mogelijk hebben gemaakt want dit donaties komen echt op hun plaats terecht.
  Koba en Joop ook jullie bedankt voor jullie goede zorgen……..super! xxx

  • Absoluuy mee eens ;-)

   Graag gedaan wijffie, jullie ook nogmaals bedankt voor de moeite om de lange reis
   te ondernemen! ..

   xxx

 3. Melody, wat een pracht verslag van een mooie dag. Leuk om Truus daar te zien
  opduiken. Ook een echte dierenliefhebster natuurlijk.

  En dan die actie van Joop. Schitterend.

  Tja, na zo’n dag verrot, daar kan ik me helaas alles bij voorstellen.
  Maar na een nacht goed slapen is het meest leed dan geleden en ben je toch
  blij dat je het gedaan hebt.

  Mooie foto ook. Wat een beest van een beest :-).

  • Dank je wel Plato.

   We hebben het prima naar onze zin gehad inderdaad ;-)

   Ja Joop weet wel hoe hij gasten moet verwelkomen….

   Ja klopt hoor, ik ben nu extra moe door de dagen van klussen hier in huis, te weinig
   rust genomen overdag…

   Dank je wel.

 4. Mooie foto’s van een prachtige dag! Wat zullen jullie samen genoten hebben!! Logisch dat je ‘s avonds “de piepe uut hebt”.
  Waren de babyleeuwtjes niet buiten? Of kijk ik er overheen misschien?
  Dankjewel voor alles wat jij in het kader van deze adoptie gedaan hebt. Grote klasse!

  • Dank je wel.

   Nee helaas niet, we zijn meermalen wezen kijken, moeder Tia probeerde ze wel
   naar buiten te halen maar dat lukte haar niet…

   Graag gedaan hoor, voor het goede doel he? Dieren en Emmen…. mijn speciaal plekje ;-)

 5. Je hebt weer flink raak geschoten. Zowel met het vinden van “vrienden” voor Emmen als
  met de camera. Kun jij alles eigenlijk wel op een normale manier doen? Volgens
  mij niet, he

  Zonder contract had ik ook geld gedoneerd voor Emmen, dus dan ook nog iets extra
  over de post sturen, is helemaal een verrassing.
  Ik ben verliefd, Mel. Op je foto’s van het nijlpaard: fantastisch! Maar dat komt
  omdat ik een zwak heb voor die rommelkonten.

  Fijn je weer even gesproken te hebben. Nu ga ik bij de brievenbus zitten wachten
  op de post

  • haha ja….

   ‘normale’ manier?

   Ten eerste weet ik (denk ik) niet wat dat betekent en ten tweede,
   1 van mijn psychs noemde mij ooit een ‘exentrieke vreemdelinge’
   vond dat zeer toepasselijk, ben trots op die titel want volgens mij
   is ‘normaal’ maar saai en dat is wel het laatste dat ik wil zijn. ;-)

   Ik hoop dat de post zijn werk goed doet zodat je niet te lang daar hoeft zit te wachten
   Veel plezier met het contract en het cadeautje, dat voor het hele gezin is ;-)

   -x-♥

 6. Wat een mooie foto;s weer zeg ………… maar volgens mij hadden er heel veel dieren op het moment dat jij langs kwam een pauze genomen en lagen heerlijk te ontspannen :-)

 7. Ik kan me goed voorstellen dat je hélemaal op was na zo’n dag, je bent tenslotte óók al dagen in touw met “de renovatie”thuis !
  Mooie dag geweest met deze dierenliefhebbers !

 8. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt.

  Ik ben blij dat je er een mooie dag van hebt kunnen maken en ik
  ben benieuwd naar wat je me hebt opgestuurd :)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.