Adoptie-Actie *3*

Zoals welbekend ondertussen ga ik as. woensdag met TRUUS en RENE & SASKIA naar het DIERENPARK EMMEN om daar het fantastische resultaat van de 3e adoptie-actie aan mijn contactpersoon te overhandigen en de adoptie-contracten voor 9 dieren maar liefst in ontvangst te nemen. In het laatste logbericht over deze adoptie-actie benoemde ik het feit dat er een half contract was en dat er €.25,00 te kort was om een 9e contract te volmaken. Binnen afzienbare tijd had ik meerdere mails van reeds eerder zo gulle gevers in deze actie dat ze wilden helpen het openstaande bedrag aan te vullen.

Bij een ontmoeting met CORRY & JOHAN in het restaurantgedeelte van het Asser filiaal van De Tuinland, alwaar we gevieren een voorsprong namen om Corry’s verjaardag as. maandag te vieren met koffie en gebak, kreeg ik een deel van het openstaande geld in handen gedrukt. Vervolgens waren TRUUS & KAKEL en CASSIE zo lief om het, toen nog, resterende deel voor hun rekening te nemen. Kortom…. dit bericht wordt getypt door iemand met een warm en ontroerd hart, weliswaar uit een koud, guur, hagelig, regenachtig Assen. (Jawel, hagel in mei nota bene!) Een ‘simpel’ geschreven Dank Je Wel kan mijn dankbaarheid wederom niet verwoorden evenals bij de voorgaande 2 adoptie-acties.

En toen….vanmiddag…als soort van extra uitnodiging om toch vooral naar het DIERENPARK EMMEN te komen meldde men via Twitter en Facebook dat moeder leeuwin Tia vandaag voor het eerst met haar welpjes, geboren op 11 april, buiten waren geweest. Die melding ging gepaard met de foto waarmee ik dit logbericht begin! Woensdag krijgen wij alle kans om het park in te gaan en dieren van onze voorkeur te bezoeken, nu nog meer dan anders hoop ik op mooi weer zodat we dan ook zelf volop kans krijgen Tia en haar kinderen op de gevoelige plaat vast te leggen! Een reden te meer om me op as. woensdag te verheugen en de dagen af te tellen. Woensdag rond half twaalf sta ik dan met de auto in Emmen bij het station om TRUUS op te pikken en zodra RENE & SASKIA zich bij ons gevoegd hebben rijden we verder om even later het park in te kunnen wandelen…

IEDEREEN SUPER-SUPER-SUPER-BEDANKT!

12 gedachten over “Adoptie-Actie *3*

 1. Helemaal geweldig! Beetje mooi weer zo wenselijk zijn daar in het oosten.Hier was het lekker zonnig vandaag maar nog niet de gewenste temperaturen maar we laten ons niet uit het veld slag volgende week!

 2. Wat leuk, die welpjes! En er is vast nog wel meer jong grut te bewonderen. :-)
  Ik ga alvast duimen dat het woensdag lekker weer is. ;-)

  • Ja lief he?
   Daar ga ik wel vanuit, al was het alleen al die giraffes die kortgeleden geboren zijn…

   Ik duim mee

 3. Zo, moeder Tia heeft haar best gedaan zeg!! 4 Welpen…….. moeder zal voorlopig niet veel dikker gaan worden als ze ze alle vier zelf voed.

  Maar inderdaad, ik kan me voorstellen dat je die wilt gaan fotograferen. :-)

  • Ja nou echt wel…. samen met Zulu dan he?
   Nee hihi dat denk ik ook niet….

   Precies, hoop ik woensdag te kunnen gaan doen .

 4. Hoop dat je woensdag een hele fijne dag hebt, samen met de 3 andere dames. Nu ik dit hier zo lees, vind ik het bijna erg, dat ik me niet aangemeld heb om mee te gaan. Maar dan zou ik wel een (zwaar) blok aan jullie been zijn. Beter van niet. Mogelijk krijg ik nog eens een herkansing??
  Fijne zondag!

  • Ik heb je een mailtje gestuurd.

   Dat jij een blok aan ons been zou zijn is natuurlijk pure nonsens!!!

   Kortom, als je mee wilt dan kan dat en dan ben je van harte welkom!

   Bel me maar even als je mee wilt dan spreken we een tijd af dat ik je ophaal.

   Dank je wel, jullie ook!

   -x-♥

   • Hartelijk dank voor je aanbod. Maar ik maak er toch maar geen gbruik van. Simpelweg omdat id zo’n uitje nog niet aandurf. Ik ben al blij, dat ik mijn rondje hier in Smilde kan maken. En dan naar zo’n groot park? No way!
    Ik lees (en zie) hier vast wel hoe het was!

    • Graag gedaan hoor!

     We kunnen een rolstoel meenemen? In het park staan die ook in rijen opgesteld!

     Uiteraard komt er woensdagavond een verslag van!

     -x-

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫