Achter-de-foto-47

Schrijf-UitdagingFoto-UitdagingAchter de Foto Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~
47 ~ Gestart: 17-8-2017 ~  3 juli 2018

Bijdrages van:

Bloggers ontmoeten is zo leuk… altijd weer een feestje. En al helemaal als er dan her-ontmoetingen plaatsvinden, de van te voren afgesproken of de spontane en totaal verrassende. De foto hier is een voorbeeld van de laatste categorie.

Alweer bijna een jaar geleden kreeg ik een whatsappje met de vraag waar je in ‘mijn’ stad lekkere koffie kon drinken, natuurlijk apte ik gelijk mijn favo-plekje terug… nee ik maak geen reclame grijnsss . Niet echt een goedkoop plekje maar heej kwaliteit heeft zijn prijs en dat is meer dan oke. En zo zat ik enkele uurtjes later op het terras met de afzenders van dat eerste whatsapp-bericht. Hartstikke gezellig natuurlijk en een hartverwarmende verrassing bovendien. Ik blogde er toen DIT over.

Bloggende sinds 2003 zijn er zo gaandeweg de jaren vele ontmoetingen geweest en daaruit zijn heel leuke contacten ontstaan. Je hoeft niet bij elkaar de deur plat te lopen om het samen erg leuk te hebben. Dit koppel heb ik al een aantal keren ontmoet, al waren ze in het begin dus niet bij elkaar zoals tegenwoordig wel. Bloggen kan dus echt wel iets heel erg leuks voortbrengen, zij zullen dat volkomen met mij eens zijn schat ik zo glimlach.

Al hoe goed ik het ook kan begrijpen… toch vind ik het wel jammer dat HIJ is gestopt met bloggen maar ZIJ gelukkig niet dus kunnen we ook via de blog nog op de hoogte blijven van elkaars wel en wee, buiten het ‘buiten-blogse’-contact om.

Kortom…een foto die leuke herinneringen oproept en van zulke foto’s heb je er nooit teveel of wel dan?

12 thoughts on “Achter-de-foto-47”

 1. fietszwerver schreef:

  kan ik helemaal beamen , ik ontmoete al meerdere blogvrienden , welke terug gaan naar de tijd van msn space
  en een spontane , totaal onverwachte had ik enkele weken terug , https://fietszwerver.wordpress.com/2018/06/23/pracht-dag-met-een-verrassing/
  en dan vorige week met jullie , en er volgt er dit jaar nog 1 , met haar ga ik het langste terug in blog geschiedenis :)

  slaap wel groet

  1. Melody schreef:

   Daar ben ik blij om.
   Die verrassing ken ik, hartstikke leuk, blij voor je.

   Dat is mooi, fijn dat dat er eindelijk van komt ;-)

   1. fietszwerver schreef:

    ff over bezoek aan Emmen
    jij zei dat het de dinsdag het rustigst is , kan ik er zijn om 11:15 uur
    op een zaterdag om 09:55 uur
    maar deze maand zit het er niet meer in
    slaap wel groet

    1. Melody schreef:

     Welke dag jij kiest maakt mij niet uit … door mijn CBD kan ik elke drukte nu prima aan in een dierentuin ;-)
     Kortom… kijk maar wat je wilt en wanneer en laat het mij weten… dan regel ik de rest, uiteraard haal / breng ik je van/naar station ook.

     1. fietszwerver schreef:

      lang leve de cbd
      je hoort van me

      1. Melody schreef:

       Nou echt wel, verschil van leven en dood

       Prima hoor!!

 2. Marja schreef:

  Prachtige kiek van jullie.

  1. Melody schreef:

   Dank u wel mevrouw ;-)

 3. Edward McDunn schreef:

  Leuk zo’n ontmoeting Melody, de foto is heel leuk en vrolijk.

  1. Melody schreef:

   Echt wel Edward,,,, is altijd leuk , nieuwe mensen leren kennen, zeker bloggers ;-) En de herhalingen zijn dan extra leuk .

 4. rietepietz schreef:

  Ha daar hebben we ons “blogliefde” koppel. Altijd goed voor een leuke ontmoeting weet ik uit ervaring.

  1. Melody schreef:

   Ik kan het natuurlijk onmogelijk met jou oneens zijn ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: