Achter-de-foto-43

 

Schrijf-UitdagingFoto-UitdagingAchter de Foto Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~
43 ~ Gestart: 17-8-2017 ~ 7 juni 2018

Bijdrages van:

Onderweg kom je altijd van alles tegen, niet alleen op de weg maar zeker ook in de berm. Sommige dingen zijn ronduit lelijk anderen weer mooi, sommigen zijn schreeuwend om aandacht zowel negatief als positief, sommigen zijn heel begrijpelijk en anderen roepen alleen maar vraagtekens op.

Deze foto had ik van de week al in gedachten, ik maakte hem (ik weet niet meer wanneer) ergens onderweg van huis naar Emmen naar de dierentuin. Met de 3 sterfgevallen van de afgelopen 3 weken én bovenal nog 2 dierbaren in het ziekenhuis, beiden al sinds ruim 5 weken inmiddels… kon het niet anders of ik zou deze foto vandaag gebruiken.

De 2 in het ziekenhuis hebben weliswaar niet die gevreesde ziekte maar zijn er allebei wel heel slecht aan toe, erg zorgelijk dus, en beangstigend ook, het hakt er wel ff in mede dankzij die andere 3 personen, van de 3e moet ik vrijdag afscheid gaan nemen.

Echt… het blijft me verbijsteren dat in een rijk land als het onze nog steeds zoveel mensen aan die ziektes moeten lijden en uiteindelijk overlijden terwijl er in veel gevallen wel genezing mogelijk is maar de ‘lei(ij)ders’ die medicatie weigeren uit te rijken omdat het ‘vorige’ middel nog niet genoeg winst heeft opgeleverd en het nieuwste middel zogenaamd ‘onbetaalbaar’ is. Een regelrechte schande vind ik het

2 thoughts on “Achter-de-foto-43”

 1. fietszwerver schreef:

  mogge Melody
  ja dat is zeker een hele grote schande
  doe rustig aan en probeer de dag te genieten

  1. Melody schreef:

   Goedemorgen Karel.

   Ik weet wel dat het mij ergeren het niet verandert, dus ja ik kan het wel parkeren meestal

   Ga ik doen hoor… wie niet waagt, die niet wint immers.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: