Achter-de-foto-35

Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 35 / 12 – 19 april 2018

Bijdrages van:


Vlinders. kleine wezentjes die uiterst kwetsbaar zijn, ik hou ervan. Ze symboliseren voor mij vitaliteit en optimaal levenstijd benutten. Ze zijn er maar heel even… net als wij eigenlijk… en ze maken er altijd het beste van. Beschadigd, stervend, met hun laatste adem voeren ze nog de mooiste vluchten uit alsof ze beseffen dat hun tijd erop zit.

Er zijn vele soorten, gelukkig ken ik inmiddels velen bij naam. De Nederlandse dan wel te verstaan want de Latijnse naam onthoud ik echt niet, daar werkt mijn geheugen dus echt niet meer in mee. Hieronder 2 foto’s van vlinders die ik gisteren pas voor het eerst ooit zag… ik schreef er HIER  over.

Zo bijzonder, iedere keer weer, hoe die kleine creaturen zo’n grote impact op mij hebben.

Jullie snappen dus ook wel dat je in mijn nabijheid niet over de euvele moed moet beschikken hen aan te raken, laat staan te vangen met een tupperware-of ander merk… doosje.. je kon dan nog wel eens met een heel boze, extreem rappe en niet mis te verstane, tong in Gronings accent kennis te mogen maken.

Ik ben best een heel lief mens, zo af en toe, maar owee als je je in mijn bijzijn misdraagt tov dieren!!!

Palm Koning & Bladvlinder

4 thoughts on “Achter-de-foto-35”

 1. fietszwerver schreef:

  mogge Melody
  en anders mijn taaltje wel , er zijn helaas lui die vlinders en andere dieren willen vangen , gewoon uit plezier zo zij zeggen , zot zijn e
  goede reis en veel plezier , geniet de dag

  1. Melody schreef:

   Nou precies .

   Goedenacht wens ik je

 2. rietepietz schreef:

  Ja vlinders zijn práchtig al weet ik niet of nou juist déze de mooiste zou vinden. En natuurlijk, allemaal áfblijven

  1. Melody schreef:

   Klopt hoor. Helemaal mee eens.
   Mijn nr v1 is de witte morpho

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: