Achter-de-foto-15


Foto-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017

15 ~ 23 november 2017

Bijdrages van:


Sommigen van jullie kennen haar wel, anderen weer (nog) niet… Nathalie, zij blogde geruime tijd onder de naam Meer dan Mamma. Die blog is inmiddels uit de lucht maar zij is dat zeker niet. Haar zoon Robbie heeft groen licht gekregen, afgelopen 15 november, en hij mag gaan “Fietsen tegen Kanker” met ‘Flevoland Fietst Tegen Kanker’.
Hij omschrijft het op zijn speciaal hiervoor gestarte blog, maar ook kun je hem volgen (en liken!!) op de Facebookpagina die hiervoor in het leven geroepen is, als volgt:

Hallo, Ik ben Robbie en samen met mijn school doe ik mee aan Flevoland Fietst Tegen Kanker.  In juni 2018 ga ik de Alpe d’Huez beklimmen en tot die tijd houd ik samen met mijn moeder deze website (en een faceboekpagina) bij met de stand van zaken. Leuk dat jullie komen kijken, en willen jullie mij sponsoren, dan zou ik dat fantastisch vinden. Groetjes, Robbie

Met behulp van mams die druk aan het haken is geslagen probeert Robbie nu geld in te zamelen. Ik heb zelf inmiddels een bijdrage overgemaakt en mijn Inktvis ontvangen…

Mijn ‘verhaal achter de foto’ van vandaag wijd ik dus met alle liefde aan deze prachtige jongeman en zijn even prachtige moeder die hun ♥♥ op de juiste plek hebben. Heb jij ook nog ergens een paar verloren eurootjes liggen? Wil je ook zo’n schitterend inktvisje? Wil je deze blogster en haar zoon helpen? Klik dan in dit bericht op 1 van de links en volg je ♥.
Zij zullen je onnoemlijk dankbaar zijn en ik sluit me daar natuurlijk van ♥-e bij aan!!

22 thoughts on “Achter-de-foto-15”

 1. fietszwerver schreef:

  mogge Melody
  was ff bij Robbie , en ja die ga ik ook sponseren , al is het maar een beetje :)
  heb hem een reactie gestuurd want kon de link om te bestellen niet vinden

  geniet de dag

  1. Melody schreef:

   Goedemorgen Karel

   Dat is prachtig nieuws op de vroege morgen, daar maak je mij heel erg blij mee!!

   Dan komt het vast helemaal goed, morgen komt er meer uitleg op de site

   Ga ik weer proberen, tussen griep en keelontsteking door.

    1. Melody schreef:

     Dank u zeer meneer

      1. Melody schreef:

       zwaai-iaawz

       1. fietszwerver schreef:

        je bent druk met zwaaien hihi
        fijne avond groet

        1. Melody schreef:

         ik doe het met liggende armen…. mijn handen over het toetsenbord heen en weer, ben te moe om de armen op te tillen ;_P

         1. fietszwerver schreef:

          dan ben je er niet best aan toe

          1. Melody schreef:

           Nou nee dat was ik ook niet, nog steeds niet echt als ik eerlijk ben maar ja…. t zal zijn tijd moeten duren kennelijk.

 2. Rietepietz schreef:

  Tja, je kent me, hoe goed ook de bedoelingen, ik heb niets met goeddoen met tegenprestatie. Doneren kan altijd en rechtstreeks en zonder frutsels of fietstochten. Maar ik wens ze van harte succes want meestal zijn het mensen die al het nodige hebben meegemaakt op dit gebied en is het voor hen een vorm van verwerken. Dus heel veel succes.

  1. Melody schreef:

   Blogster Meer dan Mamma is moeder van 5 en alle vijf hebben ze een bepaalde beperking. Deze moeder is er eentje met een heel groot hart en ik heb enorme bewondering voor hoe zij zich staande houdt. Dat zij nu haar zoon steunt in deze actie vind ik de moeite van het promoten dus wel waard ;-)

   Jij kent mij ook… je weet dus wel dat ik niemand iets verplicht, integendeel ;-)

   Ik stort hoogstzelden geld voor ‘mensen-doelen’, maar zo af en toe maak ik een uitzondering zoals in dit geval ;-0

 3. cornma schreef:

  Mooi initiatief, al zal het voor die kinderen heel zwaar worden.

  1. Melody schreef:

   Vind ik ook. Dat denk ik ook.. maar dat ze het willen gaan doen raakt me toch wel enorm.

 4. fietszwerver schreef:

  heb Robbie net een mailtje gestuurd , maar zal pas na het weekend terug thuis zijn

  1. Melody schreef:

   top!!!!!

   1. fietszwerver schreef:

    kan niet vinden waar te bestellen en betalen ? en krijg geen bericht terug ???

    1. Melody schreef:

     Oh staat dat niet op de blog?

     Ik zal Nathalie wel ff een berichtje sturen en haar naar jouw log sturen.

     1. fietszwerver schreef:

      zag een mailtje van Robbie , zal ik aanstonds ff op reageren , komt helemaal goed :)

      1. Melody schreef:

       Haha ja wist ik al ;-)

       u bent een schat!

       1. fietszwerver schreef:

        zeg maar jij :)

        1. Melody schreef:

         oke jij!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: