Ach wat leuk !!!

“Zomaar een luie zomer-die-niet-zo-zomer-is-in-augustus-2016-zondag , niets op de agenda, soort van pyjama-dag, zonder die pyjama dan wel te verstaan, op de bank en wat surfend op het net stuitte ik op http://archive.org/web/  Gelijk was mijn interesse gewekt en na wat getyp vond ik vele oude blogjes uit mijn begintijd bij Web-Streepje-Log. Hoe leuk is dat?!”

Met deze tekst begint de nieuwste pagina die aan deze blog gekoppeld is. Wat er precies op die pagina te vinden is vind ik zelf heel erg leuk!
Als jullie nou nieuwsgierig zijn geworden naar wat ik dan wel zo leuk vind… mogen jullie HIER kijken!

Kleine waarschuwing vooraf *grijns*
Al hoe leuk ik het zelf ook vind…. zodra je de links op die pagina aanklikt kom je letterlijk en figuurlijk veel “bagger” in de meest uiteenlopende vormen tegen.

Best wel een ‘shock’… te zien hoeveel logvrienden er niet meer zijn, in weblogland dan bedoel ik.

6 thoughts on “Ach wat leuk !!!”

 1. ivonne schreef:

  Dag Melody’tje,ja wat leuk dat eens terug te zien al weet ik als belg begodniet wat een lurkers is

  1. Melody schreef:

   Haha ja vond ik ook…. ik ben nog aan het zoeken of ik meer kan vinden…

   een lurker is iemand die wel leest maar niet reageert…

 2. Rietepietz schreef:

  Ik weet dat er zo’n site is, vond er destijds inderdaad wat van mijn oude logjes terug. Gelukkig kon ik later alles nog even snel gewoon van web-log exporteren toen dat nog even online kwam.
  Ik heb inderdaad al vier “active” loggers aan magere Hein verloren, vind het altijd moeilijk dan de link te verwijderen maar bij drie daarvan hoefde ik die beslissing niet te nemen , ze verdwenen door “het gedoe”destijds.
  Eén link staat er dus nog op.

  1. Melody schreef:

   Ik heb toen niets verloren maar er zelf voor gekozen alles te verwijderen.

   Actieve loggers aan MH, ja die ken ik ook ;-(
   Heb hun linkjes nog wel een tijdje op mijn log gehad maar uiteindelijk toch verwijderd, het gekke is dat ik hun url nog uit mijn hoofd weet.

 3. Liesbeth schreef:

  ik probeer het echt te lezen maar ik word knetter van al die bewegende plaatjes! WordPress is zoveel mooier! Mooi stukje geschiedenis;)

  1. Melody schreef:

   schaterlach toen ik het gisteren terugzag schrok ik er ook van hoor…. jeetje dat ik dat toen deed, kan me er nu niks meer bij voorstellen..maar ja het bloggen toen was zo anders dan tegenwoordig, een wereld van verschil in werkelijk alle opzichten.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: