18-O

18-O

abc18melodyABC-Wednesday ~ by Mrs. Nesbitt – Round 18 -O

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who all participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week.
I’m always curious to what you come up with!

The challenging letter of this week is the O and i’ve chosen the word: Open

An open door… doesn’t need to be kicked in….
I don’t know ofcourse if non-Dutch people know this proverb… but it means that some things are that much naturally that one acts on something without thinking about it before acting.  As if there is no other way unless one thinks a lot about it in advance.

This photomeme is ‘an open door’ to me…  and not only in te participating way. There are lots of ‘open doors’ every week, inviting me to come in and see what lies ahead. And not only for me but for everybody who is interested enough to want to see what is behind that door.

Every week lots of participants ‘open‘ their doors for me and everyone else. They all invite you to come in, take a look around and leave a comment. It is wonderful to feel welcome, isn’t it?

My blog is my ‘open‘ door for you…. i invite you to come through it and take a look around in my blog-life. Also, i invite you to leave your comment, or as i call it, add your chords to my music… and to be, if possible, more clear; not only on the abc-wednesday-post but, ofcourse, on everything i post here. My door is open, 24/7!

Have a nice, fun-filled, open ABC-Wednesday-day / – week
♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

                             • +

Hallo en goede-morgen / – middag / – avond beste deelnemers in deze mooi foto-uitdaging, waar ik week na week na week iedere keer weer veel plezier beleef.Altijd weer heel benieuwd naar waar jullie mee zullen gaan komen.

De uitdagende letter van deze week is de O en ik koos voor het woord Open.

“Een open deur hoeft niet ingetrapt te worden”, oftewel iets dat je doet zonder er van te voren over na te denken. Maar toch doe ik het hier vandaag wel glimlach

Deze foto-uitdaging is een open deur voor mij en dan niet alleen in de zin van deelname natuurlijk. Elke week weer worden talrijke deuren open gezet die mij uitnodigen naar binnen te komen om te kijken wat er achter ligt. En ik ben natuurlijk niet de enige genodigde. Iedereen die geïnteresseerd is mag binnenkomen om te kijken wat er te zien is. De uitnodiging om die open deur door te gaan gaat gepaard met de uitnodiging om een reactie achter te laten natuurlijk. Een heerlijk gevoel om welkom te zijn, toch?

Mijn blog is een open deur voor jou… ik nodig je uit om door die deur binnen te stappen en door mijn blog te struinen. Ook nodig ik je van harte uit je reactie achter te laten, of zoals ik het noem: “mijn muziek aan te vullen met jouw akkoorden”. Voor alle duidelijkheid, deze uitnodiging, deze open deur, geldt natuurlijk niet alleen voor de post van ABC-Wednesday maar voor alles dat ik hier post. Mijn blogdeur staat open, 24/7!

Wens je een, met plezier gevuld, open ABC-Wednesday-dag / – week.
♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

42 gedachten over “18-O

 1. Jou open deur loop ik al jaren binnen al zie je dat niet doordat ik niet op alles reageer.
  Weet dat ik wel alles lees bij jou en iedere blogger
  Liefs, Ria

  1. Dat weet ik wel hoor…. en ik ben er heel blij mee…. vooral omdat jij weet dat ik het prachtig vind dat iemand binnenloopt omdat hij/zij dat spontaan wil doen en niet doet vanuit een verplichtsgevoel, want dat zou ik afschuwelijk vinden.

   Liefs terug.

  1. That was my intention Mascha, nice you’ve noticed it ;-)

   And yes, i know, as soos as my daughter in law have set the dated, i will let you know….i am looking forward to meeting you!

  1. Thank you Ellen.

   I came across this door in a city, aprox. 45 minutes from the one i live in.

   The meaning is the most important ;-)

  1. Welcome back Ira, nice to see you and may welcome you again!

   Thank you for your compliments, a little sunshine on a rainy day ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: