6wb-175-Opruiming

Marion‘s  ~ (sinds 21 februari 2013)  ~ 6 woorden in 1 beeld

Gestart op 16 april 2011 bij Joke

Thema 7 – 21 februari 2018 :  OPRUIMING

Simpele gunst… voor sommigen onuitvoerbare kunst.

 

12 thoughts on “6wb-175-Opruiming”

 1. fietszwerver schreef:

  bekende foto :(
  goed verwoord

  1. Melody schreef:

   ;-) handig toch… zo komen ze goed van pas.

 2. Marion Driessen schreef:

  Breek mij de mond niet open. De troep die overal rondslingert, het is onvoorstelbaar. Zo’n kleine moeite, maar zelfs die is vaak te veel. Bij onze hogeschool is het ook kommer en kwel. Goed verhaal, ik zit meteen op de kast! ;-)

  1. Melody schreef:

   Nou inderdaad!!!

   Ik (jij dus ook) snap het gewoonweg niet hoe mensen zich zo kunnen gedragen op een openbare plek….ik vraag me dan wel af hoe het er bij hen thuis aan toe gaat.. (denk overigens dat ik dat vast niet wil weten *grijns*

 3. Sjoerd schreef:

  Ik besteed er ook vaak de aandacht aan, ik vraag me af hoe men aan die normen en waarden komt.

  1. Melody schreef:

   Dank je wel dan Sjoerd, dat je mij in die ‘strijd’ helpt ;-)

   Tja…die vraag kan ik niet beantwoorden en daar ben ik eigenlijk wel blij om ook want dat geeft maar aan dat ik het niet begrijp, om de doodeenvoudige redenen dat ik niet die normen en waarden aanhang.

 4. matroos schreef:

  Het is een kleine moeite om je troep in een afvalemmer te gooien,maar blijkbaar teveel voor sommige.

  1. Melody schreef:

   tja errug toch

 5. De Gans (Marije) schreef:

  Ja toch…. bizar. Knuffel voor jou xxxxx

  1. Melody schreef:

   Nou en of, blijft onbegrijpelijk.

   Dank je wel…. lekkuurrrrrr

   xxx♥♥♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: