6w-1b-Veiligheid

zeswoordeninbeeldMarion‘s

 

6 woorden in beeld –

 

Thema 23 maart 2016 :

Uit een asiel mee naar “Thuis”

Asieltilburg

12 gedachten over “6w-1b-Veiligheid

  • Dit was voor de deur van het asiel, nadat ik de collie eruit had gehaald om mee te nemen naar huis, 27 april 2013, ondanks zijn ‘gebruiksaanwijzing’ …die nog steeds deels merkbaar is…. wist hij toen al dat hij bij mij veilig is…dat zie je op de foto, hoe hij tegen mij aan kruipt…

   Dank je wel Peter … ik wens ze jou ook van harte toe!!

  • Dat is de mooiste emotie op het moment dat je een dier uit een asiel haalt…. en gut wat wens ik vaak dat ik dat veel vaker zou mogen doen…

  • Dank je wel Noortje, leuk je weer eens hier te mogen verwelkomen.

   Wij halen altijd dieren uit een asiel… al vanaf het moment dat wij zijn gaan samenwonen in 1983

   Asieldieren zijn de mooiste…

  • Nee dat denk ik ook niet…. tenminste niet als ze bij ons in huis komen…. en ik hoop oprecht dat dat ook geldt voor elk ander dier dat door iemand uit een asiel gehaald wordt maar helaas ken ik (teveel) verhalen waarin dat niet het geval is

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.