6w-1b-Contact

Marion

Je blog verhuizen zonder? Niet mogelijk!

6w1b-19082015-contact

6 thoughts on “6w-1b-Contact”

 1. Doldriest schreef:

  Het ziet ernaar uit dat je de nodige problemen hebt gehad met de verhuizing. ;) Leve het contact!

  1. Melody schreef:

   Echt wel! …..Dankzij hulp van een onbekende die op een noodkreet op fb reageerde is alles verhuisd en goed gekomen….. behalve dan dat alle afbeeldingen verloren zijn gegaan…. Maar alle teksten heb ik gelukkig wle trug.

 2. Kakel schreef:

  Lief dat iemand je geholpen heeft. Het verbaast me sowieso dat jij op je laptop nog hulp van iemand nodig hebt. Wat je allemaal tevoorschijn tovert op internet…
  Liefs en een knuffel

  1. Melody schreef:

   ;-) Zeker weten…

   Ik kan veel ja, gelukkig wel, wat dit betreft althans…. maar de buitenste achterkant van mijn blog , en blog uberhaupt, is toch wel een ander verhaal…. dat durf ik gewoonweg nog niet omdat ik mijn kennis nog niet voldoende acht

   -x-♥

 3. Peter de Lannoy schreef:

  mooie website, toepasselijke bijdrage ook !! leuk…

  1. Melody schreef:

   Dank je wel Peter.

   Ja dat zeker, wat een monnikenwerk, alles herstellen, maar het einde is in zicht (gelukkig)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: