6e Adoptie-Actie Wildlands Emmen – 2

Weblog-Ark adoptie actie nr. 6
Update van 1e bericht 6eadoptie-actie

Tot mijn grote blijdschap kan ik melden dat 11 dagen nadat ik deze adoptie-actie startte ‘al’minimaal 5 adoptie-contracten rond kan maken. En dan is er een, op dit moment nog onbekend, bedrag dat nog bepaald moet gaan worden maar de toezeggingen dat er bedragen komen heb ik al wel. Hoe mooi is dat? Het is nog vroeg, de maand januari is nog niet ten einde dus er is nog tijd zat voor het maandag 30 mei is. IK hoop heel erg dat in die tussenliggende tijd meer mensen zich bereid zullen verklaren ‘De Weblog-Ark’ te ondersteunen, al was het maar met 1 euro want immers, vele kleintjes maken één grote?! Daarbij hoop ik ook dat vele adoptanten mij zullen gaan vergezellen die maandag en dat we dan niet alleen heel mooi weer zullen hebben maar bovendien ook heel veel plezier. Een totaal nieuw dierenpark gaan verkennen, dát lijkt mij helemaal het einde, maar ja ik ben nou eenmaal een dierentuinliefhebber dus dat zegt niets over hoe een ander er tegenaan kijken zal. Als ik afga op de ervaringen van de afgelopen 5 jaren kan ik alleen maar heel blij en dankbaar terugkijken op onze prachtige resultaten en zijn de herinneringen aan de dag zelf de allermooiste en daarvoor is mijn gezelschap dan wel verantwoordelijk te houden *glimlach*.Heb jij nog ergens een verdwaalde euro liggen waar je wel zonder kunt? En gun je die aan de dieren in het nieuwe dierenpark in Emmen? Dan neem ik hem met liefde in ontvangst om hem bij het reeds aanwezige bedrag te voegen. Mocht je op bovenstaande vragen met een “ja” kunnen en willen antwoorden dan lees ik dat natuurlijk heel graag. Als je me dat dus laat weten vertel me dan ook gelijk wel dier jouw voorkeur heeft en vergeet niet mij ook te laten weten of je die dag deel van mijn gezelschap wilt zijn.

Ohhh en voor ik het vergeet:
Ik heb er natuurlijk totaal geen bezwaar tegen als je deze actie promoot op je eigen blog of familiekring of wat ook maar!

Wie? Welk bedrag? Mee?  Welk dier?
Melody & Joop 50 Ja Leeuw
Liesbeth 50 Ja Giraffe
Daphne & Bastiaan volgt nog Ja-1 volgt nog
Reismeermin & Juan volgt nog volgt nog volgt nog
Fréderique & Ronald 50 Ja-1 Pinguin
Cassie 50 volgt nog Olifant
Truus & Frans 50 Ja-1 Tijger

2 thoughts on “6e Adoptie-Actie Wildlands Emmen – 2”

 1. Truus schreef:

  Natuurlijk doe ik weer mee, Melody. :-)
  En wil graag het nieuwe park bekijken, zeker na het voorproefje van vorig jaar.
  Doe mij maar voor 50,- euro en ik ga voor de tijger.

  1. Melody schreef:

   Super Truus, helemaal te gek, hartstikke gezellig dat je weer van de partij bent!

   We mailen nog wel want vanaf de trein is het nu beduidend verder lopen, maar uiteraard haal ik jullie weer op… je kan hetzelfde reisgezelschap tegemoet zien ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: