6 woorden – 1 beeld – ‘Terrorisme’

MARION


Jong geleerd blijft…..helaas…..oud gedaan!

144-507x350

12 gedachten over “6 woorden – 1 beeld – ‘Terrorisme’

 1. Melody, bedoel je dat dieren geterroriseerd worden doordat wij vlees eten?

  Wat een bizarre foto, zeer expressief. Die heeft bijna geen woorden meer nodig, maar jouw verhaal maakt het des te sterker.

  • Nee Marion absoluut niet….

   Mensen worden niet op een gegeven moment wakker als 100% terrorist , er is ergens een begin en in de meeste gevallen is het begin het toebrengen van leed aan dieren….

   Een kind dat ogenschijnlijk probleemloos een dier kwelt.. zal, wanneer het niet aangepakt wordt, verder groeien in diens ‘handelingen’ en doorgroeien tot… vul maar in…

  • Tja ik vind dat men op een hele goede wijze het schokkende aan dierenleed in beeld heeft gebracht zonder de mensen ‘over’ te shoqueren…

 2. Heb deze foto al eerder gezien …….. tja, ……………….. gelukkig zijn er ook voorbeelden dat mensen de slechte voorbeelden van wat hun geleerd is niet overnemen ….. en ik denk dat ik daar liever naar kijk.

  • ja klopt….

   ik kijk daar ook liever naar……uiteraard…

   wat ik eigenlijk bedoelde te benadrukken is dat men ‘geweld’ aan een dier toegebracht op zeer jonge leeftijd door een kind vaak afdoet met ‘gaat wel over’…. terwijl juist blijkt dat dat niet het geval is en de kinderen die dat doen uitgroeien tot daders van erger leed….. al zijn er natuurlijk uitzonderingen.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.