50 tinten grijs

50 tinten grijs

BurgersZoo170915a

 

Een vrije dag voor de boeg…. het weer niet om over naar huis te schrijven…. en humeur om op te schieten… 50+ tinten grijs tussen de oren…. omkeren die hap dus en de dag vullen met iets dat een wereld aan plezier geeft. Dus stapte ik vanochtend op tijd het bed uit en stond ik enige tijd later in Assen-West bij Anita voor de deur. Na een kopje koffie en een bezoekje aan kamer 100 stapten we de auto in en reden we naar Arnhem.

 

BurgersZoo170915b

 

Burgers Zoo uiteraard, dat verveelt nooit, en zeker niet als je er ook nog voor half geld in kan omdat je een abonnement op een andere dierentuin hebt. Zoals al gezegd het weer beloofde niet veel goeds maar dat is in Arnhem nooit een probleem. Op naar de koffie, die er uiteraard heerlijk in viel.

 

BurgersZoo170915c

 

Al keuvelend liepen we zo een groot deel van het park door, zowel buiten als binnen omdat het buiten redelijk droog bleef en de temperatuur goed was. Natuurlijk maakte ik foto’s , dat kan ik toch nooit laten.

 

BurgersZoo170915d

 

Mijn handen hadden er echter niet veel zin in vandaag dus kwam ik thuis met veel bewogen foto’s die inmiddels al in de prullenbak gedeponeerd zijn. De 100 die overgebleven zijn mag je HIER bekijken…  De tinten grijs zijn gelukkig omgekeerd naar veelkleurige en ik prijs me gelukkig dat die kleuren tussen mijn oren nooit beïnvloed worden door de kleuren die het weer me voorschotelt.

12 gedachten over “50 tinten grijs

  1. Hallo Myriam

   Ja klopt, een dierentuin bezoeken is voor mij altijd feest, ik doe het dus ook heel vaak!
   Echt een plek voor mij waar ik mijn hoofd weer op orde kan krijgen.

  1. Dank je wel Edward.

   Het fotograferen van vissen en ander ‘onder water spul’ vind ik altijd zo leuk!!

   En ja het stokstaartje is in deze serie ook mijn favoriet.

 1. Dat zijn véél tinten grijs die jij gezien hebt! Ik heb er maar eentje gezien: een plensbui van 07.00 tot 17.00 uur :-( Maar heej, als ik iemand droog weer en een fijn uitstapje toewens, ben jij het <3 <3 <3
  Een knuffel

  1. ;-) Die grijzen zag wij ook de hele dag op de momenten dat we niet onderdak waren…. dat waren weer andere tinten *glimlach*

   Weet ik toch, dank je wel lieverd. {{{ knuffel }}} -x-♥

 2. Het bleef hier de hele dag écht grijs en het plensde van de regen.
  Ik ben met marion uitgeweken naar een overdekt winkelcentrum, en eenmaal terug, een lekker potje scrabble gedaan, niks grijs hoor!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: