30 dagen ~ 22

Sociale media en ik….

30-day-blog-challenge-nl-1

Daar kan ik kort over zijn… doe ik niet (meer) aan.  Ik ergerde me er alleen maar aan, het plezier dat ik eraan had werd steeds kleiner en dus ben ik ermee gestopt. Afgelopen voorjaar al en ik mis het nog steeds niet, integendeel het geeft een hoop meer rust!

8 thoughts on “30 dagen ~ 22”

 1. Rietepietz schreef:

  Kan ik alléén maar met je eens zijn!

  1. Melody schreef:

   had ik niet anders verwacht ;-)

 2. Kakel schreef:

  Ik kan met trots zeggen dat ik er niet aan verslaafd ben.
  Warme groet

  1. Melody schreef:

   Goedzo meissie, houden zo

   knuffel terug

 3. Ferrara schreef:

  FB, twitter, instagram, google+, appen, ik doe er niet aan.
  Sommige mensen in mijn omgeving vinden dat ik achterloop. Jammer dan, maar ik zit echt niet te wachten op andermans foto’s en flauwekul berichtjes. Als het serieus is weet iedereen mij heus wel te vinden en omgekeerd ook.

  1. Melody schreef:

   nou precies ….. ben het er helemaal mee eens…. de hoeveelheid bagger is vele vele malen groter dan de hoeveelheid dingen die echt leuk genoeg zijn om mee te krijgen…

 4. Kati schreef:

  tja… ;)

  1. Melody schreef:

   jij begrijpt het ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: