25-3 = Baarn

En toen was het al weer donderdagmiddag…. jippieeeeee….
Nog even een paar uurtjes voor mezelf om te ‘relaxen’, voor zover dat mogelijk is natuurlijk gezien de (gezonde) spanning in mijn buik… en dan douchen, omkleden en de auto in. Anita ophalen en dan op naar De Speeldoos in Baarn voor de 2e try-out van JEANS (die overigens een nieuwe website hebben, mooi joh!). Een voorstelling die ik bijboekte toen ik hoorde dat Edwin Gerritsen de gast van de avond zou zijn. Het rijtje kaartjes dat ik al had is dus uitgebreid met een paar extra omdat ik voorstellingen bijboekte waarin Edwin deelneemt en ook Brigitte. Het seizoen dat amper begonnen is wordt door die 2 veel waardevoller voor mij en zo mogelijk verheug ik me nog veel meer op de voorstellingen dan ‘normaal’ (nou ben ik dat GodZijDank niet, dus dat scheelt *glimlach*).

Edwin-FineBrownFrame-jubileumshow280915
~ ~ Of Edwin, zoals op de foto, in de show van vanavond “Fine Brown Frame” zal gaan zingen, zoals hij in de jubileumshow deed met Sophia Wezer en in JEANS-7 met Roeselien Wekker… dat weet ik (nog) niet… daar kom ik dus wel op terug. Mij maakt het ook helemaal niets uit wat hij zingt zolang hij maar zingt, zijn talent is onverminderd ondanks het verstrijken van 18 jaren inmiddels… Dat wat hij tijdens een optreden uitstraalde, toentertijd en wat ik nooit vergeten ben, straalt hij nog steeds uit. Een genot om naar te luisteren maar vooral ook te kijken, vooral met de ogen van je gevoel, want dat weet hij wel te raken!!

Kortom…. ik heb er zin zin !!

Update: 02-10-15: 01.15 uur
Best wel een beetje grote boel heel hieper na een fantastisch avondje JEANS! Heerlijke show met als super-supermooie kers op de taart optredens van Edwin erin.  Wat was het onbeschrijflijk mooi hem weer als vanouds, jawel na 18 jaar, te zien, te horen én te voelen met elke snaar van mijn ziel ! Wat kan een mens toch een ‘geluk’ uit genieten ervaren, jeetje wat een kadootje vanavond !!!
Ik had mijn camera mee en heb vele foto’s gemaakt. Anders dan anders heb ik altijd mijn camera mee maar vandaag besloot ik het in 1x goed te doen zodat ik bij elke volgende voorstelling de camera thuis kan laten glimlach.  Er zitten (uiteraard) bewogen foto’s tussen maar ik heb ze laten staan, als je ze bekijkt krijg je een indruk van wat er zoal in een show voorbij komt… klik HIER.

8 thoughts on “25-3 = Baarn”

 1. Kakel schreef:

  Mooi dat je weer een superavond beleeft!
  Lieve groet

  1. Melody schreef:

   ;-) ;-) ;-) echt wel, er is niets mooiers dan dat!

   {knuffel} -x-♥

 2. cornma schreef:

  Heerlijk! Ik word gewoon helemaal warm van jouw verslag.

  1. Melody schreef:

   ;-)

   Dat vind ik prachtig te lezen !!

   En ja…. ik heb een smile van oor tot oor, al meerdere dagen overigens, zelfs in het donkerste hoek van mijn ♥ én ziel!

 3. rietepietz schreef:

  Een mooie uitlaatklep is dan een logje schrijven want nog zó vol van de voorstelling kan je toch niet slapen, de show is leuk aangekleed als ik de foto’s zo bekijk!

  1. Melody schreef:

   Ja absoluut….. en ik heb t bewust kort gehouden omdat ik vanochtend weer vroeg op moest… het heeft wel even geduurd voor Klaas Vaak’s zand ook daadwerkelijk werkte ;-)

   Ja klopt, maar dat is altijd zo…. ;-)

 4. Minoesjka schreef:

  Mooie foto serie heb je er van gemaakt zeg :-) Wat me opvalt is dat die gasten zich wel heel vaak verkleden moeten zeg op zo’n avond!! Dat is naast het dansen en zingen haast een topsport erbij.

  1. Melody schreef:

   Dank je wel… ja gemiddeld zo’n 12x …en dat vaak binnen amper een minuut …

   Ja is het ook absoluut! En niet alleen het omkleden maar ook de kapsels..

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: