*2017·OOR·Zwijmelen

Zwijmelen op Zaterdag ~ Zandkastelen

           Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

 

~ 216

 

Gestart op 17 november 2012

In mijn doos herinneringen zitten natuurlijk ontelbare aan de meest uiteenlopende Jeans-momenten… en aan de vele mensen die gaandeweg de jaren voorbij kwamen als castlid. Een trio dat in Jeans 25 zat heeft een mooie cover gemaakt die ik graag met jullie deel. Nigel Brown, Gaia Aikman en Brit Teeling…. Ergens van de zomer ofzo hoop ik met Daphne naar Scheveningen te kunnen om naar de musical The Lion King te kunnen gaan want daarin spelen Nigel en Gaia nu hoofdrollen, dat willen wij natuurlijk heel graag met eigen ogen en oren gaan ervaren.

24x Akkoorden op ~ Chords on “Zwijmelen op Zaterdag ~ Zandkastelen

 1. Nigel en Gaia heb ik natuurlijk zelf gezien. Ik heb genoten van de voorstellingen. Zeker als je naast de grootste Jeansfan zit.
  Leuk dat je naar de Lion King gaat. Ik wens je heel veel plezier en voorpret! Dat is ook leuk.
  Prachtig nummer heb je uitgekozen.

  Liefs Frederique
  Frederique componeerde ~ composed Zwijmelen *Sluipend* op ZaterdagMy Profile

 2. Mooie stemmen en heerlijke muziek. The Lion King zag ik eens, samen met Annette, Jeanine en Anika. Zo mooi!! Ga je vast van genieten. Vergat je een fijne tijd in België te wensen. Ook voor Daphne natuurlijk.
  Corry componeerde ~ composed Dagje ArtisMy Profile

    1. Het circustheater is inderdaad voor de lion king ergens van de zomer….

     zondag de 29e echter zit ik bij jou in de schouwburg ’s middags voor de voorstelling “Wiener Melange” met mijn vriendin uit Den Haag… die ik al 32 jaar ken…zij ging in de jaren 90 in het westen wonen omdat haar toenmalige buitenlandse echtgenoot in het westen makkelijker werk kon vinden dan in het noorden.
     Melody componeerde ~ composed Vraag op MaandagMy Profile

  1. Ik ken deze musical al en is inderdaad zeer de moeite waard als je ervan houdt en oog hebt voor het werk dat er ingestoken werd op voorhand om alles alleen al te bouwen

   joepieeeeeeeeeee jummiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

   -x-♥-x-
   Melody componeerde ~ composed Nieuw Jaars Log-HopMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge