Zwijmelen op Zaterdag ~ Blijf bij mij

20

Marja‘s
Zwijmelen op Zaterdag
~ 214
Gestart op 17 november 2012

In mijn Happy-Blogpost van gisteren vertelde ik over een megakanjer uit Jeans, wel één van mijn grootste favorieten van de laatste seizoenen!  Ik was met Daphne naar de voorstelling in Emmen geweest, het spiksplinternieuwe theater dat de naam “Atlas-theater” kreeg. Vernoemd naar de grote, en schitterende, vlinder, mede omdat het theater deel uitmaakt van Wildlands. En dat dat mijn meest favoriete plek in het noorden is hoef ik niet te onderstrepen toch?

Later vandaag stap ik in de auto en rij ik zo’n 20 minuten zuidwaarts en haal ik Corry op en daarna gaan we dan saampies naar Wildlands. We zullen hun gast zijn op de 1e dag van hun 3-daags kerst-evenement “Wild Nights”, waar we ons allebei al geruime tijd enorm op verheugen natuurlijk!

Straks dus weer in Emmen, waar ik donderdagavond ook al was. Mijn stad gevoelsmatig. Als het kon waren we al lang geleden daarheen verhuisd, zou het ooit mogelijk worden zal dat ook zeker gaan gebeuren, maar dat is nog toekomstmuziek. Eerst maar hedendaagse muziek, Jeans-muziek uiteraard, en nog zo veel meer uiteraard van mijn nr.1 Jeans-castlid van de laatste paar jaar. Dit nummer is een mooi lied en ondanks een zware keelontsteking deed mijn topper het helemaal geweldig! Mijn foon standby in de filmmodus uiteraard en dus kan ik het hier nu plaatsen….

Tags:  

20x Akkoorden op ~ Chords on Zwijmelen op Zaterdag ~ Blijf bij mij

 • Marja  schreef ~ wrote:

  Heel mooie zwijmel. Ik wens jullie vandaag ook veel plezier.

 • Regenboogvlinder  schreef ~ wrote:

  Een prachtig nummer en erg goed gezongen. Dat die jongen niet doorbreekt?
  Mooie dagen gewenst Mel en veel plezier met Corry vandaag! XXX

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Absoluut met je eens….. dat snap ik ook inderdaad niet hoor.!

   Dank je wel, komt vast goed, xxx jullie ook.

 • Albert y Mara fotoblog  schreef ~ wrote:

  Je hebt weer een mooie zwijmel uitgezocht. Fijne Feestdagen en een gezond 2017 toegewenst.

 • Corry  schreef ~ wrote:

  Ga vanavond wel verder zwijmelen.

 • dwarsbongel  schreef ~ wrote:

  Oeps, bij “Stay with me” dacht ik hier aan: https://www.youtube.com/watch?v=EZmjCq-USqU
  Dat is toch wel andere koek! Evengoed, veel plezier en fijne dagen!

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-) “oeps” zegt ie…. geen gekke gedachte, had zo maar gekund al weet je onderhand wel dat ik niet zo snel voor iets ‘rock-achtigs’ zou kiezen denk ik.

   Dank je wel hoor, komt wel goed.

   • dwarsbongel  schreef ~ wrote:

    Ach, Rod Stewart is bij mij gerubriceerd als “zwijmelrock”, maar dan misschien wel als rockenjager… ;)

    • Melody  schreef ~ wrote:

     haha ja…. als ik voor RS kies dan kies ik iets van zijn crooner-activiteiten….

     en ja ach…. hij is de enige man niet die die titel verdiend heeft gekregen toch

 • rietepietz  schreef ~ wrote:

  Een keelontsteking, telefoonopname én een laptop met slecht geluid doet dit mooie nummer geen recht natuurlijk maar jij “hoort”het vast zoals je het in het theater hoorde;-)

  • Melody  schreef ~ wrote:

   grinnikkk alle goede dingen komen in 3 of zoiets? ;-)

   Ik hoor het inderdaad anders….. komt ook van een andere plek af hè? Meer uit mijn ♥ dan uit de luidsprekers van mijn laptop of foon

 • ria  schreef ~ wrote:

  Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben gehad vandaag,
  Wens je een fijne kerst
  Liefs

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel hoor, lief van je. Het was top, we hebben ontzettend genoten.

   Dank je wel, jij hetzelfde ook van harte gewenst.

   Liefs terug

 • Cellie Citroen  schreef ~ wrote:

  Wat heb je dan vaste handen; het beeld beweegt nauwelijks. Goed hoor.
  Wens je fijne Kerstdagen.

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-) Mijn elleboog op de leuning van de stoel, scheelt een hoop ;-) Dank je wel hoor, jij ook dat wat jij jezelf het leifste wenst.

 • ariadnesdraad  schreef ~ wrote:

  Mooie momentopname !

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017