Zwijmelen op Zaterdag *48*

MARJA

Eén van de beste muziekprogramma’s op tv van de laatste tijd is, volgens mij dan natuurlijk, “De beste zangers unplugged”. In één van die afleveringen zit een nummer dat door Gordon gezongen wordt. Iemand die, ondanks zijn in mijn ogen vaak ‘raar’ gedrag, toch heel vaak een diepe snaar in mij weet te raken, al kan ik niet uitleggen waarom. Nou hoeft dat ook niet natuurlijk want het raken van een snaar in je ziel is puur een gevoelskwestie en gevoel is nu eenmaal niet in woorden uit te leggen om dat aan anderen duidelijk te maken.

Zeker als boven mij donkere wolken samenpakken en ik me heel geconcentreerd moet richten op de lichtpuntjes, die ik gelukkig altijd wel weet te vinden, om te voorkomen dat ik figuurlijk op mijn spreekwoordelijke jeweetwel ga, is Gordon wel één van de artiesten die ik beluister.

Kortom, vandaag deel ik graag met jullie:

Tags: ,

24 Responses to “Zwijmelen op Zaterdag *48*”

 1. Albert y Mara fotoblog 12 oktober 2013 at 00:06 #

  Gordon zingt dit nummer bijzonder goed. Niet helemaal onze smaak, maar dat doet aan zijn optreden niets af.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 00:23 #

   Dat vind ik ook…..
   dat mag natuurlijk, gelukkig zijn we niet allemaal gelijk dus is smaak dat evenmin.

 2. voorziener 12 oktober 2013 at 00:26 #

  Beste Koba

  Ik mag Gordon wel en mooi lied en stuur ik door naar mijn familie

  Groetjes

  Louis

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 00:28 #

   Ja jij en ik zijn niet de enigen….

   is prima hoor, groeten terug

 3. greet 12 oktober 2013 at 00:27 #

  Op een bedrijfsuitje was ook eens een concert met Gordon. Ik houd niet van zijn gedrag maar ik dacht, laat ik eens gaan kijken, kost niets. Ik heb een geweldige show gezien. Wat een totaal ander figuur was hij op het podium.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 00:29 #

   Ja precies…… hij heeft vele gezichten om het zo maar te noemen….. ik ken er een paar en zodra hij in de muziek zit met zijn hart zie ik een kant die mij bevalt ;-)

 4. Hanny 12 oktober 2013 at 00:50 #

  Als hij zingt komt het uit zijn hart en dan raakt hij je. Zijn overige optreden is ingestudeerd, ongemanierd en vaak smakeloos. Ondanks dat zingt hij goed.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 00:52 #

   Ja precies…..

   het smakeloze is ook niet mijn ding. gelukkig is hij van meer markten thuis ;-)

 5. rietepietz 12 oktober 2013 at 08:56 #

  Ik denk dat Hanny hem heel goed omschrijft , ergens is Gorden “een zielepoot” die iemand neerzet die hij eigenlijk niet is. Zolang ik de beelden er niet bij zie kan ik hem beter onbevooroordeeld waarderen zijn stem is in ieder geval best wel goed..

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 10:04 #

   ja precies…. met regelmaat heb ik dat gevoel ook wel.

   Als zanger zet hij iemand anders neer dan in de andere dingen die hij doet inderdaad.

 6. vlasje 12 oktober 2013 at 10:19 #

  Zou dit de ‘echte ‘Gordon zijn? Dan mag ik hem wel……

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 10:36 #

   ;-) Als dat zou kunnen…. dan ik ook ;-)

 7. Louis 12 oktober 2013 at 11:05 #

  vond dit op internet: http://www.gordonfans.nl/popups/popup.php?r=9
  Prettig weekend allemaal

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 11:19 #

   Ja ik kende het al, bedankt voor het melden en je goede wensen, hetzelfde gewenst.

 8. gewoonzoalsikben 12 oktober 2013 at 16:45 #

  Een prachtige keuze heb je gemaakt .Gordon tja een man met een heel grote muur om zich heen .Een man die zijn diepste emotie’s niet laat zien en juist door zijn gedrag mensen bewust op afstand houd .Dat is het gevoel wat ik altijd heb bij hem .Volgens mij een heel goed en lief mens .En ik ben niet eens fan haha
  Fijn weekend Elisabeth

 9. ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 20:20 #

  Nou bedankt!
  Jij beschrijft precies mijn idee over hem….tot op de letter alsof je mijn gedachten leest.

 10. Frederique 12 oktober 2013 at 23:06 #

  Ik ben het met Elisabeth eens. Een grote mond en een klein hartje. Een prachtig nummer. Mooie keuze……

  Liefs Frederique

  • ♫ Mel☺dy ♫ 12 oktober 2013 at 23:14 #

   snap ik helemaal hoor…… al zit ik er misschien helemaal naast, maar mijn gevoel zegt me altijd wanneer iets ‘spel’ is of authentiek… en helaas zien we hem maar zelden in die laatste versie, maar als we hem in die versie zien dan is het ook helemaal goed.

 11. dieneke55 13 oktober 2013 at 12:13 #

  Inderdaad dit is te pruimen,Gordon doet soms veel teniet met z’n gedrag jammer.Maar ik heb hem nu naar boven gescrold en luister zonder beeld…beter.ha.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 13 oktober 2013 at 17:35 #

   Ja toch!

   Ja jammergenoeg wel he…. zal wel zijn vorm van zelfbescherming zijn ofzo…. ik herken me er soms wel in namelijk en weet ook waarom ik dat gedrag vertoon ;-)

 12. natasja ('t pumpke) 13 oktober 2013 at 22:06 #

  Ik heb één keer in een vlaag van onnoemelijke liefdesverdriet moeten huilen bij een nummer van Gordon. Dus ergens kan ik je volgen. Maar verder… haak ik snel af bij Gordon.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 14 oktober 2013 at 00:12 #

   Ja dat kan natuurlijk …..
   en ook dat mag hoor, smaken (mogen) verschillen en daar is niets mis mee.

 13. Trees 14 oktober 2013 at 00:01 #

  Het programma ‘de beste zangers unplugged’ vind ik ook geweldig.
  Dit nummer vind ik in de originele uitvoering van Celine Dion echt veel mooier, hoewel ik ook geen fan ben van haar… Gordon is me te vaak negatief, grof en beledigend dat ik met een grote boog om hem heen zou lopen, mocht ik hem ooit tegenkomen. Een enkel nummer van hem kan ik wel waarderen, maar daar hoort dit niet bij.

  • ♫ Mel☺dy ♫ 14 oktober 2013 at 00:15 #

   Dat d8 ik al wel ;-)

   Van CD vind ik geen enkel nummer mooi, typisch voorbeeld van hoe smaken verschillen dus. Haar stem raakt me nooit in de positieve zin, brrr kippenvel maar dan niet van de mooie versie. Ongeveer hetzelfde gevoel (denk ik) als dat jij bij Gordon ervaart.

   Niks ergs aan..smaken verschillen en dat mag gelukkig nog altijd ;-)

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me

%d bloggers liken dit: