MARJA

Eén van de beste muziekprogramma’s op tv van de laatste tijd is, volgens mij dan natuurlijk, “De beste zangers unplugged”. In één van die afleveringen zit een nummer dat door Gordon gezongen wordt. Iemand die, ondanks zijn in mijn ogen vaak ‘raar’ gedrag, toch heel vaak een diepe snaar in mij weet te raken, al kan ik niet uitleggen waarom. Nou hoeft dat ook niet natuurlijk want het raken van een snaar in je ziel is puur een gevoelskwestie en gevoel is nu eenmaal niet in woorden uit te leggen om dat aan anderen duidelijk te maken.

Zeker als boven mij donkere wolken samenpakken en ik me heel geconcentreerd moet richten op de lichtpuntjes, die ik gelukkig altijd wel weet te vinden, om te voorkomen dat ik figuurlijk op mijn spreekwoordelijke jeweetwel ga, is Gordon wel één van de artiesten die ik beluister.

Kortom, vandaag deel ik graag met jullie: