Zwijmelen op Zaterdag

MARJA’s

Nog 7 weken… of om precies te zijn 6 weken en 6 dagen…wachten voor ik de 1e try-out van JEANS-23 Wings of Dreams mag gaan bewonderen. Een nieuwe show, enkele nieuwe castleden, een nieuwe samenstelling in de band…alles bijna helemaal anders, meer dan voorgaande jaren. Enkele vaste en terugkerende gezichten zijn er meestal wel maar dit jaar is dat anders. Een castlid die al sinds show 12 “A Selection” aanwezig is zal er niet meer bij zijn, althans niet voor het oog van het publiek op de planken. Zij is wel betrokken bij de show maar achter de schermen. Op de planken zullen we haar dus helaas niet meer letterlijk horen noch zien, jammer hoor!!! Dit omdat zij nu zwanger is en in november hoopt te bevallen van een prachtige en gezonde baby. Er zijn talrijke nummers te vinden waarin zij solo schittert maar uiteraard ook met een deel of de gehele cast. Niet zo’n gemakkelijke keuze dus om jullie te laten zien waarom ik deze dame zo bewonder… na lang nadenken koos ik voor twee nummers waarin zij toch ook een deel solo bezig is….

Jeans-21-Grown Up

Jeans-18-Never can say goodbye

Tags: ,

12 Responses to “Zwijmelen op Zaterdag”

 1. Elisabeth 10 augustus 2013 at 12:13 #

  Wat zijn deze mensen geweldig goed!! Het tweede nummer vind ik het mooist.Fijn weekend
  Liefs Elisabeth

  • Melody 10 augustus 2013 at 23:40 #

   Ja he? Volg ze al niet voor niets zovele jaren :-)

   Dankjewel, jij ook, liefs terug

 2. Ron 10 augustus 2013 at 12:41 #

  Toch ga ik voor deze versie van het 2e filmpje:

  • Melody 10 augustus 2013 at 23:42 #

   Dat mag hoor…. Ik geef de voorkeur aan Jeans

 3. rietepietz 10 augustus 2013 at 17:01 #

  Het eerste nummer wint het bij mij , het meest door de muziek maar de stem van de dame mag er zéker ook zijn .
  Bij het tweede nummer zou ik toch voor het origineel kiezen maar dat was ook zón dijk van een uitvoering r dat het niet te evenaren is !

  • Melody 10 augustus 2013 at 23:43 #

   Ik vind altijd de Jeans versies mooier….
   Zal wel door mijn emotionele verbondenheid komen dek ik

 4. Frederique 10 augustus 2013 at 17:47 #

  Het lijkt mij een geweldige show! Met prachtige stemmen. Ik ga voor het tweede nummer.

  Liefs Frederique

  • Melody 10 augustus 2013 at 23:44 #

   Ja Jeans is altijd supe leuk om bij te wonen….kan er je echt aanranden….

   Liefs terug..

 5. Trees 16 augustus 2013 at 22:40 #

  Ik kom nog even langs voor morgen de volgende Zwijmelen alweer is gepubliceerd…

  Deze nummers zijn inderdaad erg mooi!
  En… geduld is een schone zaak hè…

  • Melody 16 augustus 2013 at 22:46 #

   Dat vind ik lief van je, dank je wel.

   Jah absoluut….. Met Jeans wordt het al 15 jaar
   Periode tussen maart en september op de proef gesteld :-)

 6. Liesbeth 21 september 2015 at 06:31 #

  Klikkerdeklik en dan heb je opeens een megaflashback naar de kantine van je middelbare school. Waar ik de concierge omkocht (broodje kroket) en dit nummer zo hard als de tv kon mocht zetten. *headbang*

  • Melody 21 september 2015 at 13:03 #

   dat is het risico van klikkerdeklik…. you never know what you’re gonna get ;-)

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me

%d bloggers liken dit: