Zwijmelen

Zwijmelen Op Zaterdag – 276

Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) 277
Voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

En zo is het weer vrijdag…laat op de vrijdag ook nog. Slapen is nog niet aan de orde want ik zit nog vol van (& met) wat ik tussen 20.00 en 21.30 uur vanavond over me heen gestort kreeg, in positieve zin dan wel te verstaan!!
In ons eigen stadse theater, De Nieuwe Kolk, werd het Requiem van Verdi opgevoerd door het NNO en hun eigen samengesteld koor.  Een 4 solisten, een sopraan, een alt, een tenor en een bas. De sopraan was op het laatste moment vervangen vanwege ziekte maar dat deed aan de kwaliteit van de uitvoering niets af. Het toneel was krap aan groot genoeg overigens. Een extra leuke bijkomstheid is dat ik een muziekdocente van het Groninger Conservatorium zag zitten en zij had een paar zware solo’s. die ze overigens meesterlijk speelde, wat een passie heeft die vrouw!

Kortom…een klein stukje uit het Requiem van Verdi; een deel dat jullie wel niet vreemd in de oren zal klinken omdat dit 1 van de meer bekende delen is:

 

 

Kortom-2; wij hebben genoten dus *glimlach*

28 gedachten over “Zwijmelen Op Zaterdag – 276

  1. Ja nou en of. De recensie in de krant was niet echt lovend maar ondanks dat ik het met sommige puntjes wel eens was, heb ik menigmaal op het randje van mijn stoel gezeten… ‘Balkonplaatsen…brrrrr’

   Dat klopt hoor… gelukkig maar ook toch.

  1. Dank je wel.

   Ja klopt hoor. Voorheen (voor 13 juni 2017) moest ik ook alle zeilen bijzetten om dit te kunnen doen voor iemand die ik zo’n plezier gunde. Nu niet meer gelukkig en kan ik volop genieten.

   Dank je wel, liefs terug.

  1. Ja inderdaad, al wordt het wel moeilijker telkens, eerdaags zal ’t niet meer kunnen, al is het natuurlijk onduidelijk wanneer dat ‘eerdaags’ precies het geval zal zijn, die grilligheid heb je niet de in hand.

   Ja zeker weten, alleen dat al is enorm genieten.

 1. Die muziek klopt volgens mij precies bij die streng kijkende meneer die er als beeld staat.
  Wel knap hoor dat ze allemaal precies op tijd alles doen wat ze moeten doen, maar dat komt natuurlijk van die strenge meneer…

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫