MARJA

1979… een jaar waarin mijn leven op de kop gezet werd en zo totaal anders werd dan ik altijd gehoopt, gedacht en gedroomd had. Het enige dat er toen al was en nog steeds is…. is de man met wie ik in mei 36 jaar samen was en met wie ik over 4 maanden en 13 dagen 30 jaar getrouwd ben.

24x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Zwijmelen op Zaterdag”

  1. Turnen of wat dan ook maar met sport te maken had
   was iets waar ik een broertje dood aan had.
   De enige vorm van sport die ik toen beoefende was
   stijldansen…

   En ja dit nummer kwam toen ook vaak voorbij, ik vond het
   geweldig en heb het ook altijd meegezongen ;-)

 1. Uit de tijd van de Disco. In 1979 met beide zoons op 4 weken op vakantie geweest met het vl,iegtuig naar Mallorca. We hadden de eerste twee weken een au-pairmeisje mee. Die eerste twee weken veel gestapt en dit nummer kwam toen vaak langs als er slow gedanst werd. Weer genoten dus met jou.

 2. 1979 is het jaar dat ik trouwde. Mijn geheugen laat me in de steek waar het muziek uit die periode betreft. Ik weet nog wel dat ik dit een lekker nummer vond en de groep zelf vond ik ook altijd leuk.

 3. Ik kan me het nummer zéker herinneren, het werd zóveel gedraaid op de radio maar ik heb er geen persoonlijke herinneringen aan .al zal ik er ongetwijfeld wel eens op gedanst hebben.

  1. aha dat is mooi…. ja dat herinner ik mij inderdaad ook nog…
   zeker in de periode dat ik elke dag bijna 24 uur, op de
   slaapuren na, met oortjes om mijn oren heen lag te
   luisteren vanuit een bed waaruit ik niet mocht opstaan.

 4. Oh heerlijk zeg, uit volle borst meegezongen!
  Ik heb ook heerlijke herinneringen aan die tijd, we hadden toen vaak gezellige avonden met een aantal bevriende buurkoppels en wij vrouwen zongen dit altijd keihard mee!
  Echt kippenvel!

 5. Zucht Zwijmel,zo mooi om weer te horen .28 was ik en al zo’n 10 jaar getrouwd.Nu na na 46 jaar samen waarvan bijna 44 jaar getrouwd gelden de woorden nog steeds .You’re my world.Dank je wel voor dit mooie nummer
  Liefs Elisabeth

  1. Nou Elisabeth, wat een geweldig verhaal dan…
   zoveel jaar en nog steeds samen
   net als Joop en ik hier, zij het iets minder dan jullie twee,
   velen doen ons dat niet na ;-)

   graag gedaan hoor.

   Liefs terug

 6. In 1979 werd middelste geboren en kreeg ik een postnatale depressie die heel lang zou duren. Geen goede herinneringen, maar het liedje is erg mooi.
  Nog steeds. Want Husband was toen en is nu nog steeds ‘mijn wereld’.

  Liefs Frederique

  1. oef…. dat is heftig…. 1979 was dus voor jou, net als voor mij, een heftig jaar dat we niet snel zullen vergeten
   zij het dan beiden om zeer nare redenen die heel verschillend zijn.

   Dat je nog steeds je Husband als zodanig ziet is dan toch
   wel iets heel bijzonders… vele stellen redden dat niet…

  1. ja he….
   wat ik weer leuk vind is dat iedereen reageert op het jaartal ;-)

   toentertijd vond ik het nummer wel veel mooier dan nu hoor
   maar neemt niet weg dat het nog steeds volledig in mijn hoofd en dat van vele anderen zit.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫