MARJA
Lig ik, zoals elke middag, gisteren een tijdje op de bank en zap ik wat gedachtenloos de kanalen bij langs… tot ik een deuntje hoor waarvan ik acuut vrolijk wordt en waarbij gelijk diverse herinneringen naar boven komen…. zowel uit mijn eigen kindertijd als uit de kindertijd van mijn kinderen, leve de herhalingen ;-) Het liedje is dan misschien niet helemaal goed te categoriseren onder de noemer ‘zwijmelen’ maar valt wel helemaal onder de noemer ‘Ken je deze nog?”. VOor mij was het dus gisterenmiddag even helemaal terug in de tijd, zwijmelen en volop genieten!

Kortom…gewoon ff je ogen dichtdoen nadat je dit muziekje hebt aangezet en even terug in de tijd en weer genieten zoals je vroeger deed. Veel plezier!

24x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Zwijmelen op Zaterdag”

  1. Ja precies…. dat was precies wat ik dacht ;-)
   en iets om vrolijk van te worden krijgt de mens nooit
   teveel dus vandaar ook dat ik het hier plaatste.

 1. De televisieserie die in 1967 op tv kwam – en later ook de films – bereikte een wereldwijde populariteit. De hoofdrol in zowel de televisieserie als in de films werd gespeeld door Inger Nilsson, maar in Nederland is ze vooral bekend geworden met de stem van Paula Majoor.

  In 1967 keken wij beslist niet naar deze tv serie. Later onze kinderen wel, toen die herhaald werd. In het flower power jaar 1967 hadden Albert en ik wel andere zaken te doen die veel leuker waren. Dat is het leeftijdsverschil met jou Melody.
  Grtz Mara

  1. Jah in 1967 ging ik voor t eerst naar de kleuterschool
   de flowerpower toen is compleet aan mij voorbijgegaan.

   groeten terug

  1. ‘te oud’? Je bent zo oud als je je voelt, toch?

   Ik heb gisteren genoten ondanks mijn ‘Sarah’-zijn ;-)

   Graag gedaan hoor.

  1. Ja he?
   Ik ook!

   Ja precies….. als je er even over nadenkt is er veel meer
   wat zo leuk was toen….en het nog is als je er toevallig weer opstuit

 2. Hoi Meldoy,

  Nee zwijmelen is het niet maar wel mijmeren.
  Wat kon ik altijd genieten van dit programma.
  Leuk om het weer even terug te horen.
  Liefs
  Wil

  1. Nee inderdaad niet he?
   Juist dat genieten voelde ik even weer dus koos ik ervoor
   het wel te plaatsen.

   Mooi dat je het leuk vond.

   Liefs terug

 3. Toen het kinderleven nog onbekommerd was, en ik
  er vast van overtuigd was, dat ik later net als Pippi
  ook een paard op kon tillen. Nou ja, het liep een beetje
  anders… Mooie herinneringen zijn gelukkig óók fijn!
  Liefs Kakel

  1. ;-) dat was ik wel van plan ja ;-)

   Gelukkig heb ik woensdagmiddags zelden iets
   en anders is er ook nog het opname-apparaat/.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫