*2016·OOR·Zwijmelen

Zwijmelen op Zaterdag ~ Louis

Marja’s Zwijmelen op Zaterdag ~ 205

Gestart op 17 november 2012

 

 

 

‘Gewoon’ achterover leunen…. ogen sluiten…. luisteren met je ♥

Voor hen die de tekst willen lezen:

We have all the time in the world
Time enough for life to unfold
All the precious things love has in storeWe have all the love in the world
If that’s all we have
You will find we need nothing more

Every step of the way will find us
With the cares of the world far behind us

We have all the time in the world
Just for love nothing more nothing less only love

Every step of the way will find us
With the cares of the world far behind us

We have all the time in the world
Just for love nothing
more nothing less
only love

24x Akkoorden op ~ Chords on “Zwijmelen op Zaterdag ~ Louis

  1. ;-) Klopt maar tegenwoordig weegt uiterlijk zwaarder dan capaciteiten / talent dan toen
   en dat is maar goed ook want anders hadden we veel moois, en terecht tijdloos, nooit gekend.
   Tegenover al die eendagsvlinders waarvan je na hun 1e hitje nooit meer iets hoort noch leest.
   Melody componeerde ~ composed Japans op Zaterdag ~ 91My Profile

 1. Is dit echt de originele versie? Ik kan me helemaal niet vinden in die beat , kan me dat helemaal niet herinneren en ook niet bij Louis passen. Maar ik kan me vergissen, dan is het gewoon een kwestie van smaak.
  Rietepietz componeerde ~ composed dark*roomMy Profile

 2. Die stem, hè? Ik kan niet aan die man denken zonder aan “What a wonderful” te denken en de reclame die er naderhand mee gemaakt is door Heineken.
  Prachtig nummer. Ik kende het niet. Je bent nooit te oud om te leren (-:
  Lieve groet
  Kakel componeerde ~ composed Ek het jou liefMy Profile

  1. Klopt helemaal hoor…. dat heb ik ook, bij zijn naam en / of zijn stem is dat ook het eerste dat in mijn hoofd opkomt.

   Fijn dat ik dan ook jou met iets nieuws mocht laten kennismaken… ik kende het wel, uit mijn favoriete James Bond film “On her majesty’s secret service” uit 1969 met een acteur die voor mij nog altijd dé James Bond is waarbij de anderen magerder afsteken.

   knuffel xxx
   Melody componeerde ~ composed Japans op Zaterdag ~ 91My Profile

  1. die fascinatie herken ik inderdaad wel, die voel ik ook.

   ja klopt… helaas wel als je t mij vraagt maar ja kwestie van smaak he, ik vond Roger More nooit echt leuk, Sean Connery dan weer wel maar minder, Timothy Dalton vond ik ook erg goed maar die zag er na 2 keer ook weer vanaf, Pierce Brosnan vond ik niks, en Daniel Craig gaat wel… en de allereerste 2, wiens films niet in de officiële rij zijn opgenomen, David Niven en Barry Nelson vond ik wel redelijk.
   Melody componeerde ~ composed Zing-Zo ~ 193My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge