Zwijmelen

ZoZ ~ 200 – 10 sept

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 200 ~

Gestart op 17 november 2012

Dat een bloguitdaging succesvol kan zijn is wel bekend zo her en der… Voor hen die daar nog aan twijfelen is het nu over, uit en voorbij want welk bewijs is beter dan deze? Marja startte 17 november 2012 de bloguitdaging die de naam “Zwijmelen op Zaterdag” mee kreeg en vandaag vieren we de 200e editie!! Hoe fantastisch is dat?! Lieve Marja, van harte gefeliciteerd met dit prachtig jubileum!! Daat er nog maar vele edities mogen volgen, wens ik je natuurlijk van harte toe, en ach ik denk zo maar dat iedereen dat volkomen met me eens zal zijn *glimlach* 

marja

2016… september….. over 20 nachtjes is het zover….dan start Jeans-26…
Weliswaar niet op de exacte datum maar wel qua seizoen is het dan 20 jaar geleden dat ik kennismaakte met dit fenomeen. Ik had iemand om een gunst gevraagd en die werd mij verleend als ik onder één voorwaarde wilde voldoen… hem vergezellen naar een voorstelling van Jeans dus. Vanaf het 1e moment ‘hooked, lined and sinker’ zoals de Engelstaligen dat zo mooi kunnen zeggen. Ook het seizoen waar ik natuurlijk Karel leerde kennen. Hij en ik waren al bezig iets leuks te plannen om ‘ons’ jubileum te vieren, helaas mocht dat niet zo zijn.

Elke Jeans-show kent steevast een begintune en een eindtune. Dat eerste seizoen was één van mijn lievelingsnummers uit de jaren 70 de eindtune. Ik kan dus geen enkel nummer bedenken dat meer van toepassing is bij deze specifieke blogpost dan het nummer dat ik hieronder plaats, in de originele versie dat dan weer wel want de Jeans-versie is er helaas niet op beeldmateriaal. Niet dat dat voor mij hoeft, het staat nog volledig op mijn netvlies maar wat zou ik graag jullie dat laten zien en dat gaat tot mijn spijt dus niet.

24 gedachten over “ZoZ ~ 200 – 10 sept

 1. Wat een heerlijk nummer weer .Het word dus weer eindeloos genieten voor je nu het nieuwe Jeans seizoen straks weer begint en ik wens je veel plezier natuurlijk .
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Ja hè? Vind ik ook hoor. Fijn dat ik jou ermee plezierde.

   Daar hoop ik wel op ja ;-) ja ook dat klopt, althans voor zover ik nu kaartjes binnen heb wel.
   Dank je wel.

   knuffel terug -x-♥
   Melody componeerde ~ composed Elke dagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge