Zwijmelen

ZoZ 202 – 24 sept

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 202 ~

Gestart op 17 november 2012

Een kleine compilatie uit Jeans-25, het vorige seizoen dat ik, zoals altijd met Anita, begon op 25 september 2015 in Het Kennemer Theater te Beverwijk en eindigde op 25 februari 2016   in Het Posthuis theater te Heerenveen.

Volgende week om deze tijd staat er ongetwijfeld, bij leven en welzijn uiteraard, al weer een verslag van de 1e voorstelling van seizoen 26 die vrijdag de 30e gespeeld gaat worden. Voor ons een theater waar we nog nooit waren, Het Veluvine in Nunspeet. Ook voor Jeans is het hun 1e voorstelling ooit in die plaats.

Van de 69 openbare voorstellingen die het vorige seizoen telde bezocht ik er 25 inclusief de jubileumshow in Het Beatrix te Utrecht.
Seizoen 26 telt 73 openbare voorstellingen en op moment van dit schrijven staan er 15 in mijn agenda en zit ik bij elk van die 15 heerlijk op rij 1.

Zoals elk jaar is het nu ook weer spannend wat er gaat komen….. nieuwe mensen in de cast waarvan 2 nieuwe heren en 1 nieuwe dame en nieuwe mensen in de band, 2 van de 4 zijn helaas vervangen. Ik ga het dus wel weer beleven, ik kijk er in ieder geval weer naar uit. De 1e van dit seizoen dus in Nunspeet en de laatste in Doetinchem volgend jaar maart.

18 gedachten over “ZoZ 202 – 24 sept

  1. Een mooie compilatie en dat word voor jou weer een feest als de voorstellingen beginnen .Geniet ervan ,maar daar twijfel ik niet aan !!
    Liefs Elisabeth
    Elisabeth componeerde ~ composed HerfstMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge