Zwijmelen op Zaterdag van Marja

Natuurlijk is er, voor mij, geen betere keuze dan onderstaande vandaag omdat ik gisterenavond met ‘Mien Grode Kloine Zus’ Anita bij deze voorstelling zat. We hebben genoten! Kan het je het bezoeken van deze voorstelling aanraden, zeker als je van die generatie bent die Dorus kent.

30x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Zo leuk!”

 1. Fijn dat je veilig thuis gekomen bent. Dan is het hier in Los Boliches aangenamer met 19 graden en zon.
  Plezante keus Melody. Wij zijn van de generatie die Dorus bewust meegemaakt heeft. Twee Motten, Bij de Marine en Poesje Mauw is voor ons de Top 3 van Dorus. Goed weekend.
  Als je ons een sneeuwfoto zou kunnen sturen, graag en bij voorbaat dank.
  Grtz Mara

  1. Dank jullie wel.

   Eh ja ik heb liever jullie weer ook hier !
   De terugreis was echt geen pretje, brrrrr.

   Nou dan kan ik jullie van harte die voorstelling aanbevelen, kan onmogelijk anders of jullie zullen ook genieten !

   Ja die maakte ik toevallig vanochtend…. zal m in de mail zetten.

   Groeten terug.

  1. Ik ben net thuis….. heel slecht weer gehad de terugweg, zoveel sneeuw dat we geen hand voor ogen zagen, geen verlichting, geen strepen op de weg …..brrrrrrr

   Maar

   De voorstelling is waanzinnig leuk, we hebben enorm genoten en heel de avond op het puntje van de stoelen gezeten.

   -x-♥

  1. Hij was inderdaad uniek in zijn soort
   Maar ik kan oprecht zeggen dat Henk Poort het geweldig doet qua invulling, heb enorm genoten!

  1. Daar herinner ik me (helaas) te weinig van maar gelukkig is er veel op het internet terug te vinden dus ik ‘ken’ de stukken wel

  1. Dat geloof ik graag Nannie,
   Het was gisteren ook erg ‘warm’ in het theater in de zin van dat ik mensen in de foyer hoorde praten over hun herinneringen van toen …

 2. Ik kan me nog herinneren dat ik naar een voorstelling van Dorus ben geweest in de Schouwburg in Rotterdam. Het was een feest! Leuk om de sfeer weer even te proeven. Voor jou en je Zus zal het ook een feest geweest zijn.
  Liefs Kakel

  1. Wauw….. dat soort dingen heb ik vroeger niet meegemaakt.

   Ja dat was het dan weer wel, zeker met Diederick erin….. en de mooie mail die ik vannacht van hem kreeg was de kers op de taart.

   -x-♥

 3. Als ik eerlijk ben dacht ik Mwa ,dus de eerste keer filmpje weg geklikt en niet gereageerd .Maar toch weer even Echt gekeken en ik weet zeker dat het heel erg leuk is om hier bij te zijn .Tja die twee motten komen hier regelmatig voorbij ,gelukkig zing ik niet hardop ! haha
  Fijn weekend ,liefs Elisabeth

 4. Geeft niks hoor Elisabeth, hier mag alles en moet niks…

  Fijn dat je het nog een 2e kans hebt gegeven, anders had je iets gemist dat je achteraf toch leuker vond dan je had gedacht.

  Dank je wel hoor, wens het jullie ook van harte toe.

  1. Ik vergat even iets te bedenken .Nooit oordelen over iets wat je niet gezien hebt en dan ben ik toch weer blij dat ik een eigenwijs en best nieuwsgierig mensje ben !!
   Doei Doei

 5. Was altijd feest om naar de uitzendingen met Dorus te kijken. Wat ik zo hier en daar gehoord heb, is Henk Poort een geweldige vervanger.
  Jammer dat jullie zo’n moeilijk terugtocht hadden. Als je met allemaal indrukken in je hoofd ineens dat hoofd bij de les moet houden, is minder geslaagd. Fijn dat jullie heelhuids zijn thuisgekomen.

  1. Henk Poort doet het inderdaad geweldig, (ik had overigens niet anders van hem verwacht).

   Ja dat was minder leuk inderdaad maar het heeft mijn ‘genieten’ van die avond, dat ik nu nog na doe, niet beinvloed.

   Dank je wel.

 6. Ik dacht eerst huh Doris die is toch al lang dood……..hoe komen ze aan zo’n helder filmpje ha ha gewoon henk poort dus……leuk hoor.

  1. :-) dat vind ik nou weer zo leuk …. Dat jij niet door had dat het Henk Poort was…. Bewijst maar weer dat ik gelijk heb als ik zeg dat hij die rol goed invult.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫