Zing-Zo

Zing-Zo ~ Onweerstaanbaar

logozingzo          Zing-Zo 

Limerick op zondag

256

Gestart op 29 januari 2012

 

Zing mee met:

An InLinkz Link-up


 


(Foto van Ludo)

De levens-roep is onweerstaanbaar,
gevaar ligt om de hoek, helaas waar.
Veiligheid vinden
en je verbinden,
met je bestaan is dus soms best zwaar.

Bescherming behoeft ieder wezen
want er is veel om voor te vrezen.
Het leven vergt left
en dus ook ’t besef:
overleven mag worden geprezen.

Onze planeet vult zich gestadig,
menigeen gedraagt zich misdadig.
Die keiharde feit
is realiteit.
Leef waar ‘ t kan en mag overdadig.

12 gedachten over “Zing-Zo ~ Onweerstaanbaar

  1. Dank je wel AnneMarie….

   Ik kan jou die vraag helaas niet beantwoorden want hij waart ook rond mijn gedachten en al heel lang ook…. Die 2e vraag kan ik ook niet beantwoorden, ik geloof zelfs dat ik blij ben dat ik op die vraag het antwoord niet weet en het me zelfs niet eens kan indenken.

  1. Zoals jij het beschrijft heb je natuurlijk helemaal gelijk….
   maar ik hoop dat jij mij onderhand goed genoeg kent om te weten hoe ik het bedoelde…
   niet in de zin van materie en geld maar in de zin van emotie

 1. We moeten zuiniger zijn op Moeder Aarde. En dan hebben we eindelijk afspraken kunnen maken en komt er zo’n idioot in de USA aan het bewind. Ik kan me daar zo boos over maken, maar doe het niet, want het is zonde van mijn energie. Wij weten van elkaar dat we het met elkaar eens zijn en dát is het allerbelangrijkste.
  Prachtige foto. Rosa houdt ook erg van fazanten (-: Ik weet precies waar ze zitten (zij ook…) en doe haar voortijdig aan de riem.
  Dikke knuffel.
  Dag dag Lief Muziekmensch.

  1. Ja inderdaad…zorgwekkend maar we staan machteloos dus … ja precies.

   heel goed van jou ;-) De mijne hebben dat jachtinstinct gelukkig niet zo maar indien ik het bespeur gaan ze ook gelijk in de halsters

   knfffeeel xxxx

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫