Schiere Bagger

Woouuuwww

Zomaar een dinsdagmiddag….. even alleen thuis met het vee inclusief logeehond…. De deurbel gaat, al het vee in rep en roer, zoals gebruikelijk…. Niks aan de hand toch? Zou je denken? Ware het niet dat de postbode met een joekel van een doos voor de deur staat….. Voor mij? Ehhh ja (nadat hij nog snel even naar het adres op de doos kijkt en naar het nummerbordje naast de deur…. naam klopt ook…adres klopt ook…dan maar aanvaarden en in verwondering met tollende vragen in het hoofd de deur dichtdoen en in de woonkamer de door openen…

24062014cadeau124062014cadeau2

Op de doos alleen maar mijn naam en adres, geen poststempel, geen retouradres….dan de doos maar open maken….. wel inhoud, en wat voor!!, maar niets schriftelijks erbij dat mij vertelt waar het vandaan komt noch aan wie ik dit te danken heb. In de doos dus dit: Een megaknuffel en helemaal in mijn kleuren ook nog….. En zó verandert deze, zo doodnormale, als elke dinsdag, dinsdag in een toch wel heel speciale dinsdag. Natuurlijk stik ik bijna van nieuwsgierigheid maar helaas moet ik niet mijzelf maar ook jullie het antwoord op de vraag: ‘Wie is hier de afzender’ schuldig blijven.
Het enige dat ik kan doen is het hier plaatsen en uit de grond van mijn hart schrijven:
Gulle Gever, Heel Hartelijk Bedankt!

32 gedachten over “Woouuuwww

 1. Wat is ie leuk Melody. :-)
  Zeker iemand die vond dat Tuffer (als ik het goed heb) wel wat gezelschap wilde hebben. En jij natuurlijk. ;-)
  PS Ik was het niet hoor. :-)

 2. Ja echt wel, ben er helemaal verliefd op ;-)
  Eh ja dat moet wel ;-)

  of toch niet…. of misschien om een beetje te pesten met mijn nieuwsgierigheid?

 3. Och, wat een leukerd. En een gulle gever die zijn / haar mond weet te houden en ons aan het gissen laat. Ben benieuwd of het ooit uitkomt wie de gulle gever was. En nee het is niet iets waar ik van op de hoogte ben, dus mij uithoren heeft echt geen zin..

  1. hahaha ik wou jou net gaan polsen….. kan me dus de energie besparen hihi

   En nee, ik weet het nog steeds niet ;-( ;-)

 4. Wat een geweldig cadeau zeg :-) Inderdaad, benieuwd …….. maar misschien wil de gever gewoon anoniem blijven en dat jij er gewoon alleen maar van geniet, zonder dat je gaat bedanken.

  1. Ja nou he! Genieten doe ik er zeker van, hij heeft een ereplekje gekregen in de woonkamer.

   Dat de gever anoniem wil blijven…daar gaat het inderdaad steeds meer op lijken evenals dat het erop gaat lijken dat ik me daarbij neer moet leggen ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫