Schiere Bagger

Winnaar

Terwijl ik gisterenavond in het theater in Heerenveen samen met Niels en Anita en Greet zat te genieten van een concert van The Deep River Quartet, zaten mijn (v)echtgenoot en jeugd in de sporthal. Nou ja ‘zaten’, niet letterlijk natuurlijk. Zij waren met nog enkele leden van hun boogschietvereniging hard aan het werk om alle voorbereidingen voor de wedstrijddag van vandaag te treffen.

Vanochtend liepen de wekkers dus al weer vroeg af en bleef ik alleen thuis met de 4 4-voeters + logee-4-voeter Kaileegh.

Op weg naar Heerenveen gisterenavond was het erg koud maar ook erg vies weer. Toen we het theater verlieten sneeuwde het behoorlijk en de strooiwagens waren kennelijk elders want wij hebben ze niet gezien. Vanochtend vroeg lag er dus ook een redelijk pakketje. Ondanks dat het erg koud was was het kennelijk niet onder het vriespunt want een mager zonnetje vanochtend maakte het laagje dunner.

Zoon en Schonedochter moesten het vandaag tegen (schone)vader afleggen want nadat zij niet goed genoeg raak en zelfs ook mis schoten deed (schone)vader dat niet en mocht hij huiswaarts keren met een mooie beker als de winnaar van de 1e prijs in zijn categorie.

Wellicht overtreft de jeugd de volgende keer de oudere in het gezelschap?

14 gedachten over “Winnaar

 1. Gefeliciteerd! De prijzen blijven in ieder geval in de familie, maar voor de verandering gun ik de jeugd ook een prijs!
  Wat veel sneeuw gevallen bij jullie. Bij ons is ’t de hele dag droog gebleven. Voor het verkeer wel weer prettig en voor mij hoeft die sneeuw ook niet meer. IK WIL LENTE!

  1. Dank je wel schat!

   Het wisselt, de ene keer is het de jeugd, de andere keer de oudere garde, die competitie tussen die drie is erg leuk om te zien, gelukkig zijn ze niet jaloers op elkaar en gunnen ze elkaar de winst dan ook en genieten ze er samen van.

   Jah ik ben de winter ook wel zat, hoorde net op het nieuws dat we er nog niet vanaf zijn….
   Konden we maar toveren he meis?

   -x-♥

  1. Haha ik ook hoor!

   Ja wel, lief van jou zeggg, wauw, maar ehhh ik wil niet hebberig zijn ofzo, maar ik heb liever een ander cadeautje ;-) jeweetwelwat -x-

 2. Mijn felicitaties voor de winnaar ! Als de jeugd óók op stoom komt zal de prijzenkast flink uitgebouwd moeten worden ;-)
  Mooie sneeuwtuin ,maar ik denk dat je liever de situatie van een week eerder gezien had;-)

 3. Hij zegt grijnzend : dank u wel mevrouw !

  Ja die hebben we nog op zolder staan, nog vol met bekers etc van Joop vroegere sport.

  Ja absoluuuuuuuutttttt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge