Dat de tijd vliegt hoef ik niemand te vertellen…. Inmiddels is het al weer heel lang geleden dat ik enkele dingen organiseerde. En omdat ik er weer veel zin in heb om iets te organiseren hieronder een rijtje vragen….  of ik iets ga organiseren hangt natuurlijk van een aantal zaken af, het voornaamste is eerst het animo onder jullie…..

 1. Ergens in de herfst of winter wil ik een Log-Hop gaan organiseren…
  Wie wil (weer) mee doen?
  Welke dag is het handigst?
 2. In het voorjaar wil ik weer een weblog-meeting organiseren….
  Wie heeft daar (weer) zin in?
  Welke locatie stel je voor?
  Welke datum is geschikt?
 3. Natuurlijk organiseer ik ook weer het Weblog-Sinterklaas-Spel
  Zoals altijd start het op Sinterclaas-Weblog op 26 november en volgen er 10 dagen lang diverse puzzels, rebussen en raadsels, het eindigt op 5 december om middernacht en op 6 december maak ik dan de winnaar(s) bekend. De log in kwestie is er nog niet klaar voor maar zodra dat wel het geval is zal ik dat hier uiteraard melden zodat iedereen weer zijn schoentje kan kiezen om mee te spelen.
  Wie doet er (weer) mee?
 4. Eéénnn…. ik start rond de jaarwisseling weer een adoptie-actie voor DP Emmen
  Het is dan de 6e editie en onze ‘Weblog-Ark’ vaart nog steeds met veel succes door weblogland. We hebben met zijn allen al vele diersoorten een extra ‘pootje’  ter ondersteuning mogen geven. We hebben ook iedere editie met een aantal webloggers veel plezier gehad op de dag dat het bijeen gesprokkeld bedrag overhandigd werd en wij de adoptiecontracten in ontvangst mochten nemen.  Zoals altijd zal die ‘ruil’ plaats vinden in de laatste week van mei (in dit geval natuurlijk 2016). hoogstwaarschijnlijk op maandag 30 mei of anders op dinsdag 31 mei.
  Wie doet (weer) mee?
  Wie wil mij weer vergezellen die dag en met mij het geld overhandigen en de adoptiecontracten in ontvangst nemen?

Ik hoor graag jullie meningen over bovenstaande en kijk dan ook uit naar jullie reacties!
Bij voldoende animo ga ik heel graag aan de slag en zal ik jullie op de hoogte houden.

UPDATE 15-09-2015: 23.15

a) ~ (Uiteraard ben ik zelf bij alle 4 van de partij). Voor 4 doneren manlief en ik weer 50,00 en dit jaar kiezen we voor de ijsberen.

b) ~ Fréderique is bij 1, 3, en 4 weer van de partij. Voor 4 doneren zij en haar hubbie weer 50,00 eurie voor de pinguïns. Zij gaat ook mee naar de dierentuin als we het geld gaan omruilen voor contracten. Voor 2 is het nog een misschien maar natuurlijk ga ik mijn best doen haar over te halen ook daarbij aanwezig te zijn.

c) ~ Ton & Trui zijn bij 4 weer (uiteraard) van de partij.

d) ~ Liesbeth is onder voorbehoud ivm haar baan, van de partij bij 1, 2 en 4. En in 4 kiest zij voor de Giraffe.

e) Kakeltje is van de partij bij 3 en 4.

Hè wat toch mooi, al die prachtige reacties! Ontroert me, moest ik ff kwijt!

12x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Wie-Wat-Waar-Wanneer ~ Sticky & Updates”

  1. Ja wel hè… ik ben weer op de terugweg en krijg weer zin in diverse dingen.. dat is voor mij het goede teken…

   Je leest het vervolg hier tzt wel dan ;-)

 1. Hoi Meissssss

  Een Log-HOP? Ja natuurlijk! IK vind dat geweldig. Op dinsdag pas ik op Ezra. Dan gaat het een beetje moeilijk. Middelste en schoondochter blijven ook eten.

  Sinterklaas-weblog? Ben ik van de partij. Vond het heel erg leuk om mee te doen.

  Adoptie-actie Emmen? Natuurlijk!!! Schrijf mij maar op. Zelfde verhaal, zelfde dieren (ben toch een beetje fan).
  En ik ga natuurlijk mee. Hopelijk met Truus. Dit keer houden geen 10 paarden mij tegen.
  Een weblog- meeting? Voor mij onbekend. Misschien?

  Leuk en heel erg lief dat je weer dingen wilt organiseren. Ik ben van de partij!

  Liefs en een knuffel, Frederique

  1. Een reactie zoals ik die van jou ook al verwacht had *glimlach*… en dat terwijl ik toch altijd probeer geen verwachtingen te hebben, lukt me dus niet altijd *grinnik*

   Komt goed hoor, ik noteer je gewoon voor alle 4.
   Een weblogmeeting vind jij vast ook heel erg leuk en je weet… ik ben erbij dus je bent veilig ;-)

   { knuffel } terug x-♥

  1. Geeft ook (broodnodige) afleiding hè… en je kent me…. iets doen vind ik leuk, iets organiseren nog leuker.

   a) … verwachtte ik al ;-)
   b) …. ik hou zeker rekening met jullie… jullie horen er gewoon bij ;-) !!
   c)….. verwachtte ik al ;-) ;-)
   d)…… hihi verwachtte ik ook al maar wou er niet vanuit gaan ;-) Hetzelfde als altijd of anders?

 2. Loghop check qua dag kan ik niets over zeggen, heeft met werk te maken. Kan zijn dat ik wat eerder of later rondhop.

  Meeting, wederom werk enzovoort. Bespreek ik nog even apart Melody.

  Sinterklaas sla ik graag over en Emmen laat ik nog even weten.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫