Wat vliegt de tijd! Op 3 dagen na een jaar geleden plaatste ik HIER een oproep voor een weblogmeeting waarin ik ook mijn plannen voor die meeting al grotendeels kon beschrijven.
Bij voldoende animo ga ik het herhalen, zij het dat de invulling nog niet vast staat.

Mijn voorstel is als volgt:
Datum : Woensdag 24 september
Locatie : Gevangenismuseum Veenhuizen

Mijn keuze voor de woensdag is gebaseerd op het feit dat op die dag de ‘boevenbus’ rijdt en dat is natuurlijk een leuk extraatje. Behalve het museum zijn er ook vele andere zaken te bekijken: mooie tuinen, kaasmakerij, bierbrouwerij en veel meer. Of de locatie die ik hierboven noem, alsmede de dagkeuze, voor iedereen even aantrekkelijk is kan ik niet invullen, daarom staat ook nog niets vast!

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden en ook zou ik graag willen weten waar jullie voorkeur naar uit gaat in de zin van locatie / activiteit als mijn voorstel niet jullie interesse heeft. Zodra ik daar een beeld van heb kan ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

Laat het me maar weten, ik kijk uit naar jullie reacties!

26x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Weblog-Meeting”

  1. Het is zeer de moeite waard, dat ongetwijfeld.

   Ik moest al aan jullie denken inderdaad, in 1 dag op en neer is misschien teveel… maar die omgeving is schitterend, zeker voor mensen die de regio niet (goed) kennen…
   Wellicht is koppelen, zoals jullie in Arnhem deden, weer een optie?

   Je kan ook googlen op ‘Klein Soestdijk’… is een hotelachtig iets

   Maar…. zoals ik al schreef, er staat nog niets vast, het kan nog alle kanten op ;-)
   Ik zou het natuurlijk wel fantastisch vinden jullie beiden weer te mogen begroeten!
   Al hoef ik je dat niet te vertellen, dat weet je zo ook wel toch? ;-)

   1. ;-) Ja hoor, ik had het al wel gedacht maar bedacht ook, wie niet waagt die niet wint… Rijswijk-Veenhuizen is plm. 230 km.

    Niet voor niets stond er dus ook in mijn logbericht dat ik graag hoor wat men wil… vertel, wat zouden jullie willen / leuk vinden en waar?

 1. Klinkt heel leuk, zij het inderdaad een beetje ver weg. En ik zou die dag vrij moeten nemen. Genoeg dagen (kan dit jaar geloof ik bijna een kwartaal vrij nemen dankzij ouwe …… dagen en extra werk), dus dat zou voor mij geen probleem zijn. Ik houd het even in gedachten, want het lijkt me wel heel leuk en gezellig!

  1. Heb je al op de link geklikt die ik bij Riet achterliet in haar 1e reactie?

   Enne niets staat nog vast he…. kom maar met een voorstel ;-)

   Ik was er vorige week en ontdekte hoe leuk het was, toen bedacht ik me dat het wellicht iets voor een wlm zou zijn…

 2. Erfgoedlogies is héél leuk, wij hebben al een paar hele leuke weekenden doorgebracht in zo een B&B. Waaronder ook een in Veenhuizen.
  Ik zal mijn hersenen eens laten kraken, als ik nog een briljant idee bedenk;-) laat ik het je weten!

  1. Ja vind ik dus ook :grin:

   Geef maar een voorzet voor een andere datum als je wilt, lijkt me geweldig jou (en Jan natuurlijk als hij wil) erbij te hebben!

  1. aha oke, snap ik wel, mijn eigen man kennende :grin:

   dus….in het weekend 27 -28 en maandag 29 kan jij wel?

 3. Sorry vergat erbij te zeggen dat ik in het weekend niet weg wil (ivm (klein)kinderenbezoek etc.) Bovendien ga ik 28-9 naar Utrecht: Moeder ik wil bij de revu.
  Maandag 29 heb ik tot nu toe nog niets.

 4. ik heb het genoteerd ;-)

  Zoals ik al aangaf, er staat nog niets vast maar zodra meer loggers hun wensen uiten probeer ik uiteraard alles zoveel mogelijk te koppelen en het iedereen naar de zin te maken ;-)

 5. De “boevenbus” daar zou ik wel een ritje in willen maken, dat begrijp jij wel :lol:
  Maar ook de reden waarom het niet kan :sad:
  Ik hoop dat je overstelpt wordt met aanmeldingen…
  Liefs en een pakkerd xxx

 6. Een schitterend idee om in in het gevangenismuseum Veenhuizen een weblogmeeting te organiseren. Helaas kunnen wij niet meedoen, omdat we na het “Overzomeren” in Nederland, eind augustus weer naar Zuid Spanje vertrekken. Succes met de organisatie.
  Vanuit Los Boliches (volgende week vrijdag vliegen we pas terug),
  Groetjes Albert en Mara

  1. Dank je wel.

   Dat is jammer…. ik denk dat augustus weer niet zo geschikt is voor een weblogmeeting ivm de vakanties….

   Dank je wel, komt wel goed.

   Groeten terug.

 7. Ik kan iedereen een dagje Veenhuizen aanraden!! Helaas zal ik niet aanwezig zijn, maar ik wens iedereen die gaat een hele mooie dag!

 8. Een leuk idee Melody. Heb pas nog foto’s op Facebook gezien van iemand die er geweest was. Denk alleen niet dat het mij gaat lukken. Ben dan net terug van een week paardrijden in Tsjechië…
  OT Dat ben ik inderdaad. Wij hadden vroeger een huisje op De Fransche Kamp bij Bussum Zuid.

  1. Ja he?

   Zoals mijn bericht al aangeeft, er staat nog niets vast….. de locatie niet noch de datum….. je mag iets anders voorstellen hoor!

 9. Helaas ben ik dan net terug van drie weken Kreta, ga dan naar de camping om alles daar op te ruimen. Zo te lezen komt deze periode bij meer mensen niet goed uit. Misschien is het beter om het in het voorjaar te organiseren?
  Liefs, Geesje

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫