Weer Sneeuw

Ondanks dat ik het winterweer meer dan zat ben ziet de wereld er toch wel bijzonder uit met een wit dekentje… Gisterenavond begon het weer te sneeuwen, vanacht verdween het door de regen om vanochtend weer terug te keren. Zojuist tijdens het uitlaten van de honden sneeuwde het nog steeds. Sneeuwfoto’s (ook die van mijn gsm) hebben toch wel iets maar wat mij betreft mag het nu verdwijnen en de Lente volop losbarsten!

sneeuw2402130

sneeuw2402133

sneeuw2402134

38x Akkoorden op ~ Chords on “Weer Sneeuw

  • Hahaha ja…alhoewel de jongste eigenlijk niet zwart is maar grijs…

   Binnenblijven is geen optie vandaag, Joop had ochtenddienst dus de honden waren mijn taak en vanavond ga ik naar de officiele laatste voorstelling van JEANS dit seizoen

 1. Vanochtend kwam ik uit bed: sneeuw op het garagedak. Het ziet er buiten dan toch even weer uit als op een Anton Pieck plaatje. Een wandeling met mijn Lief zat er niet in, maar genieten doet hij onderweg toch wel :-) Ik heb me nuttig gemaakt door de voederplank bij te vullen en de pindakaaspot te vernieuwen. De vogels vechten elkaar de tent uit…
  Liefs Kakel

 2. Je hoort het elk jaar weer van menigeen. Laat de lente maar komen. Maar je zou toch
  gek opkijken als de lente echt half februari al begon. Een goede winter heeft zijn functie. We zullen het nog een maandje moeten uithouden en dat is eigenlijk helemaal niet erg. Ik houd wel van een beetje sneeuw en ijs. Brrrrrr…. heerlijk.

 3. Het is verraderlijk spul, er komen ongelukken van en het is ook altijd koud als het er is. En ik hou er van, zielsveel. Ik ga voor zonsopgang weg en kom terug als ik bevroren ben. Om meestal na een half uur weer te vertrekken. Ik hoop elk jaar dat er geen ongelukken gebeuren, dat mensen hun hoofd gebruiken. Thuis werken als het kan, op tijd weg gaan en genieten is ook geen slecht idee.

  • Volkomen met je eens.

   Het is dan weliswaar een prachtig gezicht, vooral met de zon erop enzo maar voor mij is het een doodeng gebeuren. Ik sta nooit stabiel op de voeten en ondanks dat ik weet dat angst de foute raadgever is kan ik toch nooit helemaal ontspannen. De angst om te vallen , uit te glijden whatever, is gewoon te groot…

   En ja op de ‘grote’ weg heb je ieder seizoen idioten, helaas… anticiperen is dan het sleutelwoord en op alles voorbereid zijn voor zover dat mogelijk is.

'Musiceer' naar ♥-elust! Ik kijk reikhalzend uit naar 't mogen 'beluisteren' van de 'akkoorden' die jij toevoegt aan mijn 'partituren' om ze compleet te maken!

Translate »
%d bloggers liken dit: