bzsept13

Ik ben weer van plan een weblogmeeting te organiseren en bij voldoende animo zal die weblogmeeting plaatsvinden in Burgers Zoo te Arnhem op zondag 29 september.

Het plan is om na het bij elkaar komen te beginnen met een lunch of picknick en daarna onder leiding van een gids een rondleiding te krijgen om het park net ff anders te bekijken.

De kosten van dit hele gebeuren zijn als volgt :
Entree = €.18,50
Lunch of Picknick = €. 10,00 – 20,00, afhankelijk van waarop onze groepskeus valt
Kosten van gids = €.20,00

Kortom…. als je deelneemt kost dit per persoon plusminus €.35,00 a €.40,00.
Dit bedrag wordt dan vermeerderd met een deel van de kosten voor de gids, afhankelijk van het aantal deelnemers in de groep uiteraard. Mocht je een abonnement op Burgers Zoo hebben dan valt de entreeprijs uiteraard weg. Mocht je in het bezit zijn van een abonnement op een andere dierentuin (Rotterdam-Blijdorp, Emmen Noorder-Dieren-Park, Amsterdam-Artis) dan kost het entreekaartje €.9,25. Met een abonnement van een andere dierentuin kan het ook korting opleveren, dat verschilt per dierentuin, of en hoeveel het werkelijk is kun je altijd terug vinden op de betreffende dierentuin-website. Kom je met de auto dan kost een parkeerkaartje €.5.00 Kom je op andere wijze heb je natuurlijk ook reiskosten…

Per gids mag de groep uit maximaal 16 personen bestaan.
Mochten er meer deelnemers komen dan gaan we voor 2 groepen met dus 2 gidsen, of meer ;-)

Bij voldoende animo en afhankelijk van hoe laat we afspreken om bij elkaar te komen kan iedereen, eventueel individueel, vooraf zelfstandig het park inlopen, dit kan uiteraard ook na de rondleiding.

Rest mij dus de vraag: Wie vindt dit leuk en wil erbij zijn?
Ik laat dit bericht tijdelijk bovenaan staan. Indien we dit gaan doen moet ik me minimaal 4 weken van te voren melden bij de contactpersoon van Burgers Zoo die dit in zijn takenpakket heeft.

Ik benoem dit nu alvast omdat de zomervakantie eerdaags begint en er dus ruim tijd moet zijn om iedereen een kans te geven dit te lezen en zich te kunnen aanmelden, alsmede mij de tijd te geven om in samenwerking met iemand van Burgers Zoo het allemaal goed te regelen.

Ohja….. ook niet bloggers zijn uiteraard van harte welkom!

Laat het me maar weten, hetzij in een reactie hier, hetzij in mijn mail: melodymusic62@gmail.com

Aanmeldingen:
Melody + 2
Hannie + 1
Reismeermin
Geesje
Rietepietz + 1
Trui + 1
Truus
= 12 and counting :-) LEUK !!!

TIP!!!
Via internet zijn diverse links vinden waar goedkopere kaartjes te scoren zijn. Bijv.:
bij SBS6 – €.3,50 korting pp
bij ANWB €.4,50 korting pp
Ook de SPOORDEELWINKEL heeft nog wel eens combi-aanbiedingen, handig voor hen die met het OV komen…
Even googlen kan dus al snel vele euries schelen…
Online vooraf kaarten kopen bij het park zelf kan ook, €.1,00 korting pp