W.o.w. !!!

18

Zit ik vanochtend op de bank, flappie op schoot, heerlijk in mijn uppie met alleen het vee om me heen.. manlief aan het werk, Daphne aan het werk, zoonlief nog in dromenland…
gaat mijn telefoon: ‘Wulst mit noar Emmen?’ is het 1e dat ik hoor nadat ik opnam met ‘jahaaa?’… Of ik mee wil naar Emmen? Ja duhuh natuurlijk! Ik hol naar boven, gris mijn vliegtuigkousen uit de kast, hol weer naar beneden, kousen en schoenen aan, tanden poetsen, jas van de kapstop, de honden nog wat lekker gegeven en hup naar buiten, waar op de parkeerplaats al een peugeot op me stond te wachten.

wildlands190616

Hoe ad hoc kan je iets doen?
Nou zo dus. *glimlach*. Op de achterbank zat al iemand, Marja, de ex-schoonzus van Anita. (zus van haar 1e echtgenoot). Gezellige meid, leuk! En zo tuften we gevieren naar Emmen en rond het middaguur gingen we door de ingang.
Jeetjemekreetje wat een drukte, alsof heel Nederland zich in Emmen verzameld had.
Ik besloot me er niet door te laten afleiden.
Eerst maar koffie. Ehh zitten? Ja graag! Maar waar dan?
Beide terrassen waren overbezet. Het plein had zelfs nauwelijks een lege plek. Uiteindelijk vonden we een half leeg bankje en Niels pakte ergens 2 stoelen vandaag, ik regelde koffie en even later zaten we dan in het zonnetje te genieten.

We begonnen in Nortica, de zeeleeuwen, de pelsrobben, de pinguïns, de reigers en uiteraard mijn drie 3 witte vriendinnen die er weer een groot feest van maakten.
Daarna door de Serenga. Het ritje met de vrachtwagen sloegen we over, ik zag een rij die me vertelde dat de wachttijd al snel om en nabij een uur zou zijn, zo zonde van de tijd. Op naar mijn favoriete tafel op het terras, raar maar waar, toeval bestaat niet, die kwam vrij. Anita en ik naar binnen om eten te halen.

Wonderen zijn de wereld nog niet uit ! Ik stond met Anita in een rij voor het buffet, megadruk, veel gekwetter en gekakel om me heen, en ik bleef rustig, jawel !!! Geen ongeduld, geen onrust, geen paniek, alles ging prima. Na heel lang wachten, 20 minuten, waren we dan eindelijk aan de beurt. En weer even later zaten we genoeglijk te eten. Pulled Pork – een ware traktatie, zo ontzettend lekker!!!

Verder maar weer…. zigzaggend tussen de mensenmenigtes door, waar ik me niets van aantrok, mensenkinderen wat een genot is dat zeg om zo ontspannen te kunnen lopen.
Op naar Jungola, langs de otters en de olifanten naar Daphne voor ons toetje.
Het boottochtje namen we wel, daar was geen wachttijd, Marja vond het zo leuk dat we het nog een keer deden. Van daaruit op naar de vlindertuin en daarna nog een kopje koffie op het terras waar we de dag gestart waren, toen op naar de parkeergarage en via een alternatieve route naar huis terug waar manlief ons ontving met koffie en thee.
Even babbelen nog en toen ging het trio hun weg vervolgen en kon ik aan de slag met de foto’s.

Mijn nieuwe camera was nog niet zo veel uit de tas gekomen. Ik wilde het uitje met de nieuwe camera in ‘mijn’ eigen dierentuin doen maar ja dat kwam er niet maar niet van en dus had ik me al neergelegd bij het feit dat dat niet Emmen zou zijn maar Arnhem gezien de afspraak die ik met Daphne had gemaakt om daar morgen heen te gaan.
Daar kwam dus heel ad hoc toch nog verandering in en ik ben zo blij met mijn nieuw speeltje, en nu extra omdat het 1e uitje ermee alsnog in ‘mijn’ eigen dierentuin was.

De foto’s staan uiteraard op mijn Picasa  Het zijn er in totaal 255 waarvan de laatste 22 van Niels zijn.

Met recht dus W.O.W. want niet alleen was het een fantastische dag in de zin van het weer en het gezelschap maar vooral hoe ik me vrij kon bewegen zonder me op welke wijze dan ook ‘onrustig’ te voelen…. en nu ik zo op de bank zit en daarover nadenk besef ik pas hoe lang ik dat al niet mee gevoeld heb! Jeetje!!!

18x Akkoorden op ~ Chords on W.o.w. !!!

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017