*2016·Happy·MOND

Vonnies Happy Challenge *26*

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge
25
Gestart op 15 januari 2016

“Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy” en daagt zij jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt. Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan dus van alles zijn!
Doe jij ook mee?  Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Ik schreef er al vaker over de afgelopen weken…. ik zet stappen en elke stap is winst, dat alleen al is reden genoeg om te schrijven dat ik ‘happy’ ben….
Al geruime tijd wist ik dat er een stap zat aan te komen die wel heel veel impact zou hebben, regelmatig schoot de vraag ‘redt ik dit’ door mijn hoofd, tot ik mezelf voornaam ‘het’ maar over me heen te laten komen….
Dat ‘het’ is een logeerpartij…. Ik slaap nooit ergens anders en we hebben ook nooit mensen over de vloer die hier slapen, en al helemaal niet meer dan één nacht zonder dat daar noodzaak voor is.
Deze week dus … en niet één nachtje…..neeheee… 4 op rij maar liefst…. oef….
Maar (zoals ik wel vaker constateer de laatste tijd) had ik op voorhand druk gemaakt om niets….

aquazoo-220716-b

Liep ik afgelopen dinsdag met beide meiden in Blijdorp, zou ik vandaag in Leeuwarden lopen. 2 dierentuin in 1 week, een waar feestje.

Kortom, alle reden om te zeggen en schrijven dat ik een ‘happy’ week had.

 

2x Akkoorden op ~ Chords on “Vonnies Happy Challenge *26*

  1. Mooi om te lezen en ja, het is vaker de angst die we vrezen. En als we de moed gevonden hebben daar overheen te kijken, zien we gewoon hele mooie dingen en geen angst :-)
    minoesjka2 componeerde ~ composed BoekenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge